Hamile Kalmak İçin 10 Kilo Gidicek :)

Sevgilitweety

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2013
670
103
123
Yeni evliyim ve bi bebeğimiz olsun istiyoruz. bu yuzden kiloların gitmesi gerekiyor :) Hamileliktede kilo alırım diye diyete başlamaya karar verdim :) 3 Gün oldu Diyete Başlıyalı 75.8 kg İle Başladım Bugun Tartıldığımda 74.4 çıktım. Sanırım Hızlı kilo veriyorum :) yada dayanamayıp tartıldığımdan böyle oluyor :) Ayrıca Meksika Biberi denen Hapı kullanıyorum .. ( Ne kadar zararlı oldugunu bilsemde , üzerinde tek türkçe kelime yazmayan hapı butun riskleriyle göze aldım ) Hap gerçekten tok tutuyor , canım yemek bile yemek istemiyor ... Sabahları aç karnına kahvaltıdan 30 dk önce içiyorum hapımı ve güne başlıyorum ...

Bugun Sabah Kahvaltısında ;
2 Dilim Kepek Ekmeği
Peynir
Domates yemiş bulunmaktayım.. ( çalıştığım için kahvaltı çeşidim pek zengin olmuyor :)

Ara ; Yarım mandalina

Öğle Yemeğinde ;

2 Kaşık Taze Fasulye
2 Kaşık Makarna + 1 dilim kepek ekmeği

Akşam ;

Çok az makarna ve Salata ..

Ayrıca İşe Giderken neredeyse 1 km Yürüyorum . Gidiş Gelişim 2 km oluyor , spor yapmıyorum buyuzden Yürüyüş yapıyorum akşam ve sabah onun yerine.. Ayrıca iş yerindede bütün gün ayaktayım yediklerimi Fazlasıyla Eritiyorum .. Kızlar Dua Edin Hamiş olabilmek için şu 10 kilo gitsin :)

Başlangıç Kilo 24.10.2013 : 75.8
Şimdiki Kilo 26.10.2013 : 74.4

inşallah istediğiniz kiloya ulaşırsınız,ama hapı kullanmasanız daha iyi bence.zaten yazdığınız yeme düzeniyle devam ederseniz kilo vermemeniz imkansız.nacizane tavsiyem.

inşallah istediğiniz kiloya ulaşırsınız,ama hapı kullanmasanız daha iyi bence.zaten yazdığınız yeme düzeniyle devam ederseniz kilo vermemeniz imkansız.nacizane tavsiyem.

amiin inşallahh... hapı etrafımda kullanma diyen cok :( 1 hafta deniycem eger yan etkisi olursa kullanmıyacağım zaten.. teşekkür ederim

Back
X