Gebeliğe Hazırlık hamile kalmak icin Aspir yagi elma sirkesi kullanan var mi?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar bende kullanmak istiyorum ama yumurta geliştirici ilaç kullandigim icin ikisi aynı anda olur mu diye kararsız kalıyorum. Bunları içerken klomen ya da femara tarzı ilaçları kullandınız mı hiç

Kizlar bende kullanmak istiyorum ama yumurta geliştirici ilaç kullandigim icin ikisi aynı anda olur mu diye kararsız kalıyorum. Bunları içerken klomen ya da femara tarzı ilaçları kullandınız mı hiç
Kesinlikle kullanmayım ben clife macun kullandım klomenle. 4,5 cm kist oldu. Onunla uğraştık 2 ay. Çok ağrılıyı. Aman kullanmayın. Bitki çayı bile içmeyin.

Aspir yağının tıpkı soğan suyu gibi kanı sulandırma özelliği var, mantiken düşününce eskiler çocuk düşürmek için hamileliklerinin ilk zamanlarinda sogan suyu icerlerdi ki kan halinde olan bebekleri düşsün diye, aspirin de sulandirma etkisinden dolayi ikidir yazilari okuyorum hep düşük yaşanmış, tabi benimkisi mantik yürütme asla net konusmak haddime degil ama tipki sogan suyunda oldugu gibi adetinize kadar kullanin, adet zamaninda birakin ve hamileligi dusunuyorsaniz aspiri kullanmayin bakalim nolcak di mi? Tabi benimkisi mantik yürütme yoksa kesin söyledir demek haddime degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…