Merhaba.. Faydasını gördünüz mü acabaAspir yagi ve elma sirkesi birde keten tohumu yagi bunlari kullanip hamile kalan cok kisi var kanitida mucize dogada instagram sayfasina bakabilir sin..bn aldim uc haftadir kullaniorum
Merhaba yaglardan memnun kaldinizmiAspir yagi ve elma sirkesi birde keten tohumu yagi bunlari kullanip hamile kalan cok kisi var kanitida mucize dogada instagram sayfasina bakabilir sin..bn aldim uc haftadir kullaniorum
Canm ne yaptın kullandın mi ise yaradi miMerhabalar bende yeni gebelik seti sipariş ettim mucize doğadan sayfasından ama hic ilgi yok sıfır yani urunu nasıl kullancam dedim cevap vermiyorlar bin pişman oldum resmen aldgima yardim edebilecek varmı nasıl kullanıcam
Canm ne yaptın kullandın mi ise yaradi mi
Canim basladim 2 ay olcak ama herhangi bir faydasi henuz olmadi hala regl bile olamadm dabirla kullan diyorlar ama bakalm hayırlısı insallhCanm ne yaptın kullandın mi ise yaradi mi
Hayırlısı olsun ins. Bişeyin faydalı olması icin devamlılık da şart zaten. Inşallah sifa olurCanim basladim 2 ay olcak ama herhangi bir faydasi henuz olmadi hala regl bile olamadm dabirla kullan diyorlar ama bakalm hayırlısı insallh
Insallah canim amin devam bakalmHayırlısı olsun ins. Bişeyin faydalı olması icin devamlılık da şart zaten. Inşallah sifa olur
Canım her sabah ve yatmadan önce bir bardak ılık suya elma sirkesi ve aspir yağından 1 er tatlı kaşığı koyup içiyorum. Ben akşamları bu ikisinin yanısıra 1 tatlı kasigida keten tohumu yağı koyup içiyorum.. ayrıca günaşırı sabahki karışıma çörekotu yağı ekliyorum... Aslında arıyorlar bile siparişi teyit etmek için ama size neden öyle olmuş anlamadım...Merhabalar bende yeni gebelik seti sipariş ettim mucize doğadan sayfasından ama hic ilgi yok sıfır yani urunu nasıl kullancam dedim cevap vermiyorlar bin pişman oldum resmen aldgima yardim edebilecek varmı nasıl kullanıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?