A ayse3011 Popüler Üye Kayıtlı Üye 29 Temmuz 2013 781 473 103 20 Kasım 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi arrrr #21 arrrr .!.: arkadaşlar çok aradım ama ilgili topiği bulamadım..böğürtlen kökü kaynatılıp içiliyormuş ya nasıl yapıldığını bilen varmı?? Genişletmek için tıkla... canım benm arkadaş 6 haftalık hamile 3 yıldır çocuğu olmuyodu kist var diye unu içti 1 ay şuan hamile. darısı sana
arrrr .!.: arkadaşlar çok aradım ama ilgili topiği bulamadım..böğürtlen kökü kaynatılıp içiliyormuş ya nasıl yapıldığını bilen varmı?? Genişletmek için tıkla... canım benm arkadaş 6 haftalık hamile 3 yıldır çocuğu olmuyodu kist var diye unu içti 1 ay şuan hamile. darısı sana
PembeHelvam Popüler Üye Kayıtlı Üye 27 Temmuz 2012 2.925 2.751 133 28 Kasım 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi arrrr #22 ayse3011 .!.: canım benm arkadaş 6 haftalık hamile 3 yıldır çocuğu olmuyodu kist var diye unu içti 1 ay şuan hamile. darısı sana Genişletmek için tıkla... Amin canım bende böğürtlen kökünü denicem. bir arkadaşımında 1,5 senedir bebeği olmuyordu böğürtlen kökü içti 2. ayında hamile kaldı.
ayse3011 .!.: canım benm arkadaş 6 haftalık hamile 3 yıldır çocuğu olmuyodu kist var diye unu içti 1 ay şuan hamile. darısı sana Genişletmek için tıkla... Amin canım bende böğürtlen kökünü denicem. bir arkadaşımında 1,5 senedir bebeği olmuyordu böğürtlen kökü içti 2. ayında hamile kaldı.
serife-67 Yeni Üye Kayıtlı Üye 14 Ocak 2015 97 12 3 40 16 Nisan 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi arrrr #23 arrrr .!.: canım kusura bakma yeni gördüm mesaj ını nasıl işe aradımı sende?devam ediyomusun içmeye:26: Genişletmek için tıkla... Bende denemeyi dusunuyorum faydsini goren arkadaslar varmi acaba?
arrrr .!.: canım kusura bakma yeni gördüm mesaj ını nasıl işe aradımı sende?devam ediyomusun içmeye:26: Genişletmek için tıkla... Bende denemeyi dusunuyorum faydsini goren arkadaslar varmi acaba?
edacimm Aktif Üye Kayıtlı Üye 24 Ekim 2015 1.404 3.025 63 28 Şubat 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi arrrr #24 Merhab serife-67 .!.: Bende denemeyi dusunuyorum faydsini goren arkadaslar varmi acaba? Genişletmek için tıkla... Merhaba bende denemeyi düsünüyorum.sen denedin mi?faydasını gördün mü?
Merhab serife-67 .!.: Bende denemeyi dusunuyorum faydsini goren arkadaslar varmi acaba? Genişletmek için tıkla... Merhaba bende denemeyi düsünüyorum.sen denedin mi?faydasını gördün mü?
H hilaliko Papatyam Kayıtlı Üye 16 Mart 2013 1.086 196 83 23 Mart 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi arrrr #25 seheryelieser .!.: Amin canım bende böğürtlen kökünü denicem. bir arkadaşımında 1,5 senedir bebeği olmuyordu böğürtlen kökü içti 2. ayında hamile kaldı. Genişletmek için tıkla... Cnm sen denedunmi Böğürtlen kökünü
seheryelieser .!.: Amin canım bende böğürtlen kökünü denicem. bir arkadaşımında 1,5 senedir bebeği olmuyordu böğürtlen kökü içti 2. ayında hamile kaldı. Genişletmek için tıkla... Cnm sen denedunmi Böğürtlen kökünü