Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben denemiştim bi kere. aktardan aldım. dal gibi bişilerdi benim aldığım. bi kaç tane atıp kaynatıp içmiştim
canım sen yi,ne de pek güvenmesen bitkisel kürlere.. yani ne olur ne olmaz ikizimn teki zencefil çayınn ardından düştü :S ben pek tavsiye etmiyorum canım... dr. görüştünmü?
canım sağol yaabenim aldığımda öyle.ne kadar suya attın,nekadar süre kaynattın,bide faydasını gördünmü??hamilesin ne güzel allah kucağına almayı nasip etsin
nasıl hamile kaldın..çok soru sordum ama
rahim filmi çektirceektim ben. ondan önce herşeyi deneyeyim dedim. böğürtlen kökü, incir kürü maydanoz süt buharı herşey i karışık yaptım. o ay olmadı. sonra rahim filmi çektirdim ve bi şeker hapı kullandım. o ay da olmadı. sonraki ay oldu
Merhaba herkesee. Bogurtlen kokune Bende basladm. Ermis attara gittm hem cikolata kisti icin cay verdi hemde bog.kokunu. tarifi soyle ; bi paket verdi. paketin yarisini 30 dk 3lt suda kaynatiyosun. 20 dk dinleniyor snra icine bi cay bardagi safgulsuyu ve 750 gr bal koyup karistiriyosn. Gunde 2kez ac karnina iciyosun .dolapta duruyor ztn. Bu bana verdiği tarif.herkes ayni mi kullanmali bilemiyorum tabi:) sifasi Rabbimden ..
Hosbuldumm:) aldigim paket 200 gr.yanlis hatirlamiyorsam.hoşgeldin canımm.benim aktar 1 bardak suya bi tutam kadar at kaynat dedi.kullanan bi arkadaşımda 1.5 lt suya 2 el kadar kök atıyorum yarım saat kaynıyor retesi gün içiyorsun dedi bende öyle yaptım ama tadı berbat( hala midem bulanıyor..sen içindeki kökleri ne zaman çıkardın canım bide paket dediğin ne kadar bir tabak kadarmı?ben kafama göre aldım 10 tl lik
![]()
ne güzel canım ya işte herşeye bir şey vesile oluyorr ..bebiş kızmı erkekmi?sen gerçekten azimliymişsinne kadar çok şey denemişsin:) böğürtleni nasıl yaptığını hatırlamıyorsun heralde öylemi
Hosbuldumm:) aldigim paket 200 gr.yanlis hatirlamiyorsam.
Kaynadiktan snra 20dk demleniyor suzup daha snra bal gulsuyu koyuyosun eksik yazmisim. Valla canim bal olmasa icilmez gercekten. Cok tatli bu haliyle. Bence sende bal koy.
erkek. ya işte cezvede tek içimlik kaynattım. hergün bir bardak içtim. ama çok yapmadım bunu. 5 gün falan anca yapmışımdır
canım bu kürü bende duymuştum internetten araştırdım 500 gr böğürtlen kökünü 6 litre suda yarım saat kaynatın biraz soğuduktan sonra cam sürahilere koyup buz dolabına kaldırın hergün 1 bardak için yazıyodu bende bu şekilde kullanıyorum şuan istersen içine tatlandırıcı olarak bal koyabilirsin yazıyo ben sade içiyorum tadı biraz kötü ama şifası Rabbimden inşAllah bizede faydalı olur
canım ya tadı gerçekten kötüben şu an biraz kafama göre yaptımda bu bitince gramla alırım ozman dediğin gibi yaparım sen ne zamandır kullanıyosun? ben sabah akşam aç karnıma içiyorum sende öylemi yapıyosun? rabbim inş.bu cuma günleri hürmetine çektiğimz bunca eziyeti boşa çıkarmaz da hayırlısıyla en kısa zmanda hepimize nasip eder
Merhaba arkadaşlar bende bu karısımı işmeye başladım bu ay benım aktarcımda şöyle uygulamamı söyledı
300 gr verdi 300 gr kökleri suda gecırip toprakalarını akıttım yani sonrasında 5 litre suya attım kaynamaya başlayınca 7 veya 10 kaynattıktan sonra kapattım ve soğsun dıye öylece biraktım ve şişelere doldurup suyunu dolaba koydum sabah ve akşam çay bardağının yarısını gececek şekilde içiyorsun bana 3 ay uyguluyacaksın dedi bunu hamile kalınca bırak direk dedi...