Hamile kalmak için denenecek yöntemler

hoppala

Guru
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2011
525
651
303
İstanbul
Merhaba arkadaşlar, bi çok arkadaşımız da benim gibi gebelik isteyenler.. bize önerebileceğiniz yöntemler var mı.
Ovülasyon testi
Arı sütü biliyorum

Başka var mı deneyin dediğiniz şeyler

Merhaba arkadaşlar, bi çok arkadaşımız da benim gibi gebelik isteyenler.. bize önerebileceğiniz yöntemler var mı.
Ovülasyon testi
Arı sütü biliyorum

Başka var mı deneyin dediğiniz şeyler
keşke herkes deneyimlerini paylaşsa.. çok verimli topic

Canım kafana göre kür yapma da naparsan yap benim adet duzenimi darmadağın etmişti bazıları ve bu da haliyle bence hamile kalmami da zorlastirmisti. Eğer bir sorun yoksa ovulasyon testi, diz dirsek pozisyonunda ilişki , ilişkiden sonra o şekilde yüzüstü birkaç dk yatış ve en önemlisi stressiz bir bekleyiş öneriyorum ben

Hacamatın faydalarına inanıyorsanız hacamat da öneririm. Ben iki defa hamile kaldım, ikisinde de hacamat yaptırdığım aydi. Elbette güvenilir, temiz, işini bilen birine yaptırılmalı.

Az önce böyle bişey gördüm sizce ??
Deniyomuydunuz regliniz ne zaman eğer ki on dk içerisinde hafifte olsa beliren çizgi çıktıysa hamilesiniz ya gidip direk kan verin acilde yada aile hekiminde yada testi tekrarlayıp çizginin koyulasmasini bekleyin

Eklentiler

• 9758D765-69DF-42D9-8D3E-E355B7D26922.webp
    58,9 KB · Görüntüleme: 81
Hacamati nerenize yaptırdınız

Deniyomuydunuz regliniz ne zaman eğer ki on dk içerisinde hafifte olsa beliren çizgi çıktıysa hamilesiniz ya gidip direk kan verin acilde yada aile hekiminde yada testi tekrarlayıp çizginin koyulasmasini bekleyin
Merhaba evet 4 aydır deniyorum bu ay ovülasyon ile denedim. Ama adetime 4 gün var şuan kan versem belli olur mu. 4 dk içinde belirdi çizgi hafif pembe ama

Bu arada başlığa uygun olarak dediğim gibi ovülasyon testi yaparak denedim. Ve sabaha kadar yataktan kalkmadım

Merhaba evet 4 aydır deniyorum bu ay ovülasyon ile denedim. Ama adetime 4 gün var şuan kan versem belli olur mu. 4 dk içinde belirdi çizgi hafif pembe ama
Kesinlikle olur gidin verin imkanınız varsa ama çok çok yeni gorunuyo zaten adetiniz de gelmemiş henüz

Hayırlı olsun size de inşallahO kadar merak ediyordum ki avm tuvaletinde yaptım on dk bekleyemedim ama 4. Dk da böyleydi gittikçe artıyordu ama çıktım kabinden.
Bence var o zaman testi yanınıza almadınız mı koyulaştı mı

Testi yanıma almadım şok oldum çizgiyi gördüm ne yapıcam bilemedim. Birazdan yeni test deniycem.adet gecikmesi bile olmadan kan verince belli oluyor diyorsanız yarın sabah ilk işim olacak

Testi yanıma almadım şok oldum çizgiyi gördüm ne yapıcam bilemedim. Birazdan yeni test deniycem.adet gecikmesi bile olmadan kan verince belli oluyor diyorsanız yarın sabah ilk işim olacak
Tabiki gecikme olmadan belli oluyor ben 3 gün önce öğrendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…