keşke herkes deneyimlerini paylaşsa.. çok verimli topicMerhaba arkadaşlar, bi çok arkadaşımız da benim gibi gebelik isteyenler.. bize önerebileceğiniz yöntemler var mı.
Ovülasyon testi
Arı sütü biliyorum
Başka var mı deneyin dediğiniz şeyler
Deniyomuydunuz regliniz ne zaman eğer ki on dk içerisinde hafifte olsa beliren çizgi çıktıysa hamilesiniz ya gidip direk kan verin acilde yada aile hekiminde yada testi tekrarlayıp çizginin koyulasmasini bekleyinAz önce böyle bişey gördüm sizce ??
Ben böyle öğrendim daha da silikti ilk yaptığımda bu salona gelmiş halim orda koyulaştıAz önce böyle bişey gördüm sizce ??
Hacamati nerenize yaptırdınızCanım kafana göre kür yapma da naparsan yapbenim adet duzenimi darmadağın etmişti bazıları ve bu da haliyle bence hamile kalmami da zorlastirmisti. Eğer bir sorun yoksa ovulasyon testi, diz dirsek pozisyonunda ilişki , ilişkiden sonra o şekilde yüzüstü birkaç dk yatış ve en önemlisi stressiz bir bekleyiş öneriyorum ben
Hacamatın faydalarına inanıyorsanız hacamat da öneririm. Ben iki defa hamile kaldım, ikisinde de hacamat yaptırdığım aydi.Elbette güvenilir, temiz, işini bilen birine yaptırılmalı.
Merhaba evet 4 aydır deniyorumDeniyomuydunuz regliniz ne zaman eğer ki on dk içerisinde hafifte olsa beliren çizgi çıktıysa hamilesiniz ya gidip direk kan verin acilde yada aile hekiminde yada testi tekrarlayıp çizginin koyulasmasini bekleyin
Hayırlı olsun size de inşallahBen böyle öğrendim daha da silikti ilk yaptığımda bu salona gelmiş halim orda koyulaştı
Kesinlikle olur gidin verin imkanınız varsa ama çok çok yeni gorunuyo zaten adetiniz de gelmemiş henüzMerhaba evet 4 aydır deniyorumbu ay ovülasyon ile denedim. Ama adetime 4 gün var şuan kan versem belli olur mu. 4 dk içinde belirdi çizgi hafif pembe ama
Bence var o zaman testi yanınıza almadınız mı koyulaştı mıHayırlı olsun size de inşallahO kadar merak ediyordum ki avm tuvaletinde yaptım on dk bekleyemedim ama 4. Dk da böyleydi gittikçe artıyordu ama çıktım kabinden.
Tabiki gecikme olmadan belli oluyor ben 3 gün önce öğrendimTesti yanıma almadım şok oldum çizgiyi gördüm ne yapıcam bilemedim. Birazdan yeni test deniycem.adet gecikmesi bile olmadan kan verince belli oluyor diyorsanız yarın sabah ilk işim olacak
Sırtıma yaptirdim canımHacamati nerenize yaptırdınız
Ben 3. Aşılama mi yaptirdim.insallah pozitif olur. Hacamati düşündüm Ama kasiklara yapılmalı diye duyunce korkmuştumSırtıma yaptirdim canım
Kasığıma da yaptırdım bir ara. Korkacak bir şey değil ki sinek ısırığı kadar acısı varBen 3. Aşılama mi yaptirdim.insallah pozitif olur. Hacamati düşündüm Ama kasiklara yapılmalı diye duyunce korkmuştum
İnşallah sonucun pozitif gelide gerek kalmaz. Dua et Canim gebelerin duası kabul olur MuşKasığıma da yaptırdım bir ara. Korkacak bir şey değil ki sinek ısırığı kadar acısı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?