Hamile kalmak için denenecek yöntemler

Maşallah canım . rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.darisi başımıza inşallah ben 3 senedir bekliyorum.3 .aşılama oldum yatıp dinleniyorum evde. İnşallah pozitif i görürüm
Amin canım 8 yaşın da kızim var kardeş istedi yıl basinda karar verdik nasip Eylül'de mis

Merhaba arkadaşlar, bi çok arkadaşımız da benim gibi gebelik isteyenler.. bize önerebileceğiniz yöntemler var mı.
Ovülasyon testi
Arı sütü biliyorum

Başka var mı deneyin dediğiniz şeyler
İnan planladıkça kafaya taktıkça zorlaşıyor gebelik hiç o işlere girme akışa bırak düzenli birliktelik yaşa oldu bitti.
Bu hamileleiğimde ilişki oluyordu hemen kalkıp tuvalete oturup duşa giriyordum ama hamile kaldım üstelik ilk bebeğim tüp bebekti doğal gebelik bileimkansıza yakındı. Yani öyle yatakta bi süre yat, ayaklarını tavana dik, duş alma, eşin hemen çıkmasın beklesin, altına yastık koy bunlar hep hurafe olacağı varsa oluyor.
İlla bişi yapmak istiyorsan git doktora bi kan-hormon tahlili yaptır vücudunda eksiklik var mı ona baktır folik asit başla.

Yaz kızım 1 adet huni 1 adet musluk hortumu 1 adet streç film 1 adet kağıt havlu vsvs işin şakası bende merak ediyorum yararli topik takipteyim

Yaz kızım 1 adet huni 1 adet musluk hortumu 1 adet streç film 1 adet kağıt havlu vsvs işin şakası bende merak ediyorum yararli topik takipteyim
İnşallah en kısa zamnda senden de iyi haberler bekliyorum

Haklısınız abidik gubidik şeylere bence de gerek yok. Ama ovülasyon testini tavsiye ederim. Geçen ay 12. Gün yumurtlama verirken bu ay 14. Gün verdi . Test ile denemek gayet etkili diye düşünüyorum. Bi de alkol sigara sıfırlamak bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…