Hamile Kalmak İçin Dua Zinciri

Ben banyo yapacam yarin insallah listeyi komple okurum :) dua edem bütün arkadaslara allah razi olsun hepinizden

Canim gecmis olsun oluyo boyle seyler igne durduruyor dinlen kalkma benim de kanamalarim devam ediyor ara ara .Soguk kanli olmayi ogrendim en sonunda Rabbim koruyor nasipte varsa
Haklisin canim hayirlisi simdilik bisey yok kesildi evet sanirim 3 ay dolana kadar alismamiz lazim. Bide dualarim bolumunden baska bir yere girmek istemiyorum iyice moralim bozuluyor

Haklisin canim hayirlisi simdilik bisey yok kesildi evet sanirim 3 ay dolana kadar alismamiz lazim. Bide dualarim bolumunden baska bir yere girmek istemiyorum iyice moralim bozuluyor
Nar ananas maydonoz nane zencefil dusugu tetikliyor bunlara dikkat et canim.

Hic birini yemiyorum canim. Transferimin 9.gunude gelmisti 1 2 saate kesilmisti. Coraspirini kestirdi doktor. Sonra 10 gun gecti yine gelince lekelenme doktora gittik lavobaya girdim yine kesilmisti. Clexani kes dedi suan onu kullanmiyorum. Sanirim bu lekelere alismam lazim

Tarcin,karanfil adacayi da tehlikeli hamilelikte .biliyorsunuz dur muhakkak yine de bir hatirlatma olsun .Rabbim sağ salim kucaginiza almayi nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…