- 3 Haziran 2017
- 2.758
- 4.012
- 133
cok geçmiş olsun canım.Allah razi olsun canim benim insallah. Hastaneden ciktik sukur evimdeyim simdi artik dinlenme zamani
Canim gecmis olsun oluyo boyle seyler igne durduruyor dinlen kalkma benim de kanamalarim devam ediyor ara ara .Soguk kanli olmayi ogrendim en sonunda Rabbim koruyor nasipte varsaKizlar kanamam basladi dualariniza ihtiyacim var .
Haklisin canim hayirlisi simdilik bisey yok kesildi evet sanirim 3 ay dolana kadar alismamiz lazim. Bide dualarim bolumunden baska bir yere girmek istemiyorum iyice moralim bozuluyorCanim gecmis olsun oluyo boyle seyler igne durduruyor dinlen kalkma benim de kanamalarim devam ediyor ara ara .Soguk kanli olmayi ogrendim en sonunda Rabbim koruyor nasipte varsa
Nar ananas maydonoz nane zencefil dusugu tetikliyor bunlara dikkat et canim.Haklisin canim hayirlisi simdilik bisey yok kesildi evet sanirim 3 ay dolana kadar alismamiz lazim. Bide dualarim bolumunden baska bir yere girmek istemiyorum iyice moralim bozuluyor
Hic birini yemiyorum canim. Transferimin 9.gunude gelmisti 1 2 saate kesilmisti. Coraspirini kestirdi doktor. Sonra 10 gun gecti yine gelince lekelenme doktora gittik lavobaya girdim yine kesilmisti. Clexani kes dedi suan onu kullanmiyorum. Sanirim bu lekelere alismam lazimNar ananas maydonoz nane zencefil dusugu tetikliyor bunlara dikkat et canim.
Tarcin,karanfil adacayi da tehlikeli hamilelikte .biliyorsunuz dur muhakkak yine de bir hatirlatma olsun .Rabbim sağ salim kucaginiza almayi nasip etsinNar ananas maydonoz nane zencefil dusugu tetikliyor bunlara dikkat et canim.
Tarcin,karanfil adacayi da tehlikeli hamilelikte .biliyorsunuz dur muhakkak yine de bir hatirlatma olsun .Rabbim sağ salim kucaginiza almayi nasip etsin
dualarımı okudum.mübarek Cuma günü hürmetine dualarımız kabul olsun inşAllahYA MUSAVVİR C.C.
@Zeynep6302
C cansu_tr
G gmysticall__82
Ftzgmz7
Her bir kişi için 100 tane toplam 400 tane okuyoruz. Cuma günü hürmetine Rabbim isteyen herkezi evlat sahibi yapsın inşallah.
teacheralla IsikOlsun kızlar listeyi takip ediyorsunuz demi?
Ben de okudum Allah kabul etsin.OKudum allah niyetlerinizi kabul etsin inşallah.
YA MUSAVVİR C.C.
@darrbee (betül)
@Gokkusagi80 (kadriye)
Saklicennet
O okaliptus_ (duygu)
Her bir kişi için 100 tane toplam 400 tane okuyoruz. Rabbim dilimizi duasız bırakmasın inşallah. hakkımızda hayırlısını nasip eder inşallah.
teacheralla cnm 2 gündür bildirim yapmıyosun. Takip ediyo musun listeyi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?