TAMAM CNM OKUDUKTAN SONRA YAZARSIN.Ftzgmz7 canım ben dün giremedim siteye bugünde isim var yarın evimde Hatim duası okunacak yarında vaktim olmaya bilir senden rica etsem arkadaşların listesinin ismini hepsini bana mesaj atabilir misin tek tek sayfalara bakamıyorum çok yoğunum iki gün eğer kabul edersen bu şekilde okuyamam eğer kabul etmezsen bı tur ben katilmayayim henüz kan testi yaptırmadim ama adet de olmadım
Pardon canım unutmuşum ne okunacak okim toplam ne kadar acaba kusura bakmayın hakkınızı helal edinTAMAM CNM OKUDUKTAN SONRA YAZARSIN.
1- N nur mawish
2-Dil-i bitab
3-IsikOlsun
4- @Mucizeolsakeske (elif)
5- @mis_laviniaa
6- S Syh3 (ilknur)
7-yelsem
8- @rukican
9- D darrbee (betül)
10- @Gokkusagi80 (kadriye)
11-Saklicennet
12- O okaliptus_
13-zeynepppppppp
14- C cansu_tr
15- G gmysticall__82
16-Ftzgmz7
Tmm canım allah razı oldun okucam sonra buraya bildiricem değilmidün ve bugün için ya musavvir c.c okucaksın cnm. 2 gün toplam 800 tane. diğer kişileri yarın ve cuma günü paylaşacağım
Bana onceki bildirimler gelmedi baktim sayfalara etiket olmus ama bildirim gelmedi bu etiket geldi .Kusura bakmayin toptan okurum hepsini .Allah kabul etsinTAMAM CNM OKUDUKTAN SONRA YAZARSIN.
1- N nur mawish
2-Dil-i bitab
3-IsikOlsun
4- @Mucizeolsakeske (elif)
5- @mis_laviniaa
6- S Syh3 (ilknur)
7-yelsem
8- @rukican
9- D darrbee (betül)
10- @Gokkusagi80 (kadriye)
11-Saklicennet
12- O okaliptus_
13-zeynepppppppp
14- C cansu_tr
15- G gmysticall__82
16-Ftzgmz7
evet cnmTmm canım allah razı oldun okucam sonra buraya bildiricem değilmi
henüz 2 gün oldu cnm 800 tane oku. diğerlerini yarın ve cuma günü liste paylaşacağım o zaman okursunBana onceki bildirimler gelmedi baktim sayfalara etiket olmus ama bildirim gelmedi bu etiket geldi .Kusura bakmayin toptan okurum hepsini .Allah kabul etsin
Tmm 800 tane okucam .Allah razi olsunhenüz 2 gün oldu cnm 800 tane oku. diğerlerini yarın ve cuma günü liste paylaşacağım o zaman okursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?