Katılmak isterim dün ve bugünü okudun Allah kabul etsin inşallahYA HALİK C.C.
Ftzgmz7 (Gamze)
S Syh3 (İlknur)
M Melegimgelsinartik
@rukican
Her bir kişi için 100 tane toplam 400 tane okuyoruz. Allah kabul etsin inşallah.
YA VARİS C.C.
yeni duamız katılmak isteyenler?
YA HALİK C.C.
Ftzgmz7 (Gamze)
S Syh3 (İlknur)
M Melegimgelsinartik
@rukican
Her bir kişi için 100 tane toplam 400 tane okuyoruz. Allah kabul etsin inşallah.
YA VARİS C.C.
Okudum Allah kabul etsinYA HALİK C.C.
Ftzgmz7 (Gamze)
S Syh3 (İlknur)
M Melegimgelsinartik
@rukican
YA VARİS C.C.
okudum ALLAH kabul etsin aminnnnnnnYA HALİK C.C.
Ftzgmz7 (Gamze)
S Syh3 (İlknur)
M Melegimgelsinartik
@rukican
YA VARİS C.C.
Arkadaslar coookk mutluyum cokk insallah bu sefer saglikla kucagima alirim.. adetim geceli gun oldu bugun kan testi verdim hamileyimmmm rabbim her isteyene nasip etsin rabbimm cok buyuksun insallah hepimiz saglikli hayirli evlatlara sahip oluruzz.. icim hem sevincli hem endiseli insallah saglikla alirim bebegimi kucagima dualarinizi eksik etmeyin ne olur sizlerde benim dualaimdasiniz insallah....
Bugunu okudum cnm yeni listeye de katilirimYA HALİK C.C.
Ftzgmz7 (Gamze)
S Syh3 (İlknur)
M Melegimgelsinartik
@rukican
YA VARİS C.C.
Hayirli olsun cnm cok sevindim darisi bizlere ins. Sende saglikla kucagina aldgn gunleride gorursun insArkadaslar coookk mutluyum cokk insallah bu sefer saglikla kucagima alirim.. adetim geceli gun oldu bugun kan testi verdim hamileyimmmm rabbim her isteyene nasip etsin rabbimm cok buyuksun insallah hepimiz saglikli hayirli evlatlara sahip oluruzz.. icim hem sevincli hem endiseli insallah saglikla alirim bebegimi kucagima dualarinizi eksik etmeyin ne olur sizlerde benim dualaimdasiniz insallah....
Canım çok sevindim darısı bizim başımıza inşallah.Arkadaslar coookk mutluyum cokk insallah bu sefer saglikla kucagima alirim.. adetim geceli gun oldu bugun kan testi verdim hamileyimmmm rabbim her isteyene nasip etsin rabbimm cok buyuksun insallah hepimiz saglikli hayirli evlatlara sahip oluruzz.. icim hem sevincli hem endiseli insallah saglikla alirim bebegimi kucagima dualarinizi eksik etmeyin ne olur sizlerde benim dualaimdasiniz insallah....
Allah razi olsun insallah rabbim hepimize nasip etsin saglikla.. allah razi olsunHayirli olsun cnm cok sevindim darisi bizlere ins. Sende saglikla kucagina aldgn gunleride gorursun ins
Aminnn allah razi olsun rabbim nasip etsin insallah Evet ilkini 9 haftalikken kaybettim daha sonrasinda pihtilasma cikti ikinciside tup bebek sonrasi kimyasal gebelikle sonuclandi.. belli bir sebebimiz yok olmamasi icin doktorlar pihtilasma gebelige engel degil gebe kaldiktan sonra igne kullanmam gerektigini soylediler hep simdide basladim igneyeCanım çok sevindim darısı bizim başımıza inşallah.
Daha önce düşüklerin oldu galiba. Sorun neydi?
İnşallah sağlıkla kucağına alacağın zamanıda görürsün.
Rabbim hayırlı etsin.
Aaa ne kadar sevindim anlatamam canım benim . Rabbim hayırlı bir hamilelik geçirmeni nasip eder inşallah ve zamanı geldiğinde hayırlısıyla doğumunu yapmanı nasip eder inşallahArkadaslar coookk mutluyum cokk insallah bu sefer saglikla kucagima alirim.. adetim geceli gun oldu bugun kan testi verdim hamileyimmmm rabbim her isteyene nasip etsin rabbimm cok buyuksun insallah hepimiz saglikli hayirli evlatlara sahip oluruzz.. icim hem sevincli hem endiseli insallah saglikla alirim bebegimi kucagima dualarinizi eksik etmeyin ne olur sizlerde benim dualaimdasiniz insallah....
Canım hayırlı olsun rabbim tamamını erdirir inş.Arkadaslar coookk mutluyum cokk insallah bu sefer saglikla kucagima alirim.. adetim geceli gun oldu bugun kan testi verdim hamileyimmmm rabbim her isteyene nasip etsin rabbimm cok buyuksun insallah hepimiz saglikli hayirli evlatlara sahip oluruzz.. icim hem sevincli hem endiseli insallah saglikla alirim bebegimi kucagima dualarinizi eksik etmeyin ne olur sizlerde benim dualaimdasiniz insallah....
Aminn insallah Cok tesekkur ederim allah razi olsun canim benimAaa ne kadar sevindim anlatamam canım benim . Rabbim hayırlı bir hamilelik geçirmeni nasip eder inşallah ve zamanı geldiğinde hayırlısıyla doğumunu yapmanı nasip eder inşallah
Allah razi olsun aminn insallahCanım hayırlı olsun rabbim tamamını erdirir inş.
Canımmm çok sevindim Rabbim kucagına almayı nasip etsin inşaallah kan pıhtılaşması varmış sen de de bi mesajında okudum ben de pıhtılaşmadan dolayı 2 bebegimi kaybettim hamile kaldıgımda igneye başlayacak doktorArkadaslar coookk mutluyum cokk insallah bu sefer saglikla kucagima alirim.. adetim geceli gun oldu bugun kan testi verdim hamileyimmmm rabbim her isteyene nasip etsin rabbimm cok buyuksun insallah hepimiz saglikli hayirli evlatlara sahip oluruzz.. icim hem sevincli hem endiseli insallah saglikla alirim bebegimi kucagima dualarinizi eksik etmeyin ne olur sizlerde benim dualaimdasiniz insallah....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?