Hamile Kalmak İçin Dua Zinciri

Arkadaslar coookk mutluyum cokk insallah bu sefer saglikla kucagima alirim.. adetim geceli gun oldu bugun kan testi verdim hamileyimmmm rabbim her isteyene nasip etsin rabbimm cok buyuksun insallah hepimiz saglikli hayirli evlatlara sahip oluruzz.. icim hem sevincli hem endiseli insallah saglikla alirim bebegimi kucagima dualarinizi eksik etmeyin ne olur sizlerde benim dualaimdasiniz insallah....

Canim hayirla al kucagina insaAllah Rabbim bize de nasip etsin bize de vok dua et

Hayirli olsun cnm cok sevindim darisi bizlere ins. Sende saglikla kucagina aldgn gunleride gorursun ins

Canım çok sevindim darısı bizim başımıza inşallah.
Daha önce düşüklerin oldu galiba. Sorun neydi?
İnşallah sağlıkla kucağına alacağın zamanıda görürsün.
Rabbim hayırlı etsin.

Aminnn allah razi olsun rabbim nasip etsin insallah Evet ilkini 9 haftalikken kaybettim daha sonrasinda pihtilasma cikti ikinciside tup bebek sonrasi kimyasal gebelikle sonuclandi.. belli bir sebebimiz yok olmamasi icin doktorlar pihtilasma gebelige engel degil gebe kaldiktan sonra igne kullanmam gerektigini soylediler hep simdide basladim igneye

Aaa ne kadar sevindim anlatamam canım benim . Rabbim hayırlı bir hamilelik geçirmeni nasip eder inşallah ve zamanı geldiğinde hayırlısıyla doğumunu yapmanı nasip eder inşallah

Canım hayırlı olsun rabbim tamamını erdirir inş.

Canımmm çok sevindim Rabbim kucagına almayı nasip etsin inşaallah kan pıhtılaşması varmış sen de de bi mesajında okudum ben de pıhtılaşmadan dolayı 2 bebegimi kaybettim hamile kaldıgımda igneye başlayacak doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…