- 16 Aralık 2017
- 138
- 172
- 53
Cok tesekkur ederim aminn insallah.. sanada nasip etsin rabbim en kisa zamanda saglikla insallah.. bugun ilk ignemizi yaptik bakalim hayirlisi ..Canımmm çok sevindim Rabbim kucagına almayı nasip etsin inşaallah kan pıhtılaşması varmış sen de de bi mesajında okudum ben de pıhtılaşmadan dolayı 2 bebegimi kaybettim hamile kaldıgımda igneye başlayacak doktor
YA HALİK C.C.
Ftzgmz7 (Gamze)
S Syh3 (İlknur)
M Melegimgelsinartik
@rukican
Her bir kişi için 100 tane toplam 400 tane okuyoruz. Allah kabul etsin inşallah.
YA VARİS C.C.
yeni duamız katılmak isteyenler?
Cok tesekkur ederim aminn insallah.. sanada nasip etsin rabbim en kisa zamanda saglikla insallah.. bugun ilk ignemizi yaptik bakalim hayirlisi ..
Okudum Allah kabul etsin inşşşişYA HALİK C.C.
zeynepppppppp
G gmysticall__82
@Mucizeolsakeske (Elif)
yelsem
Her bir kişi için 100 tane toplam 400 tane okuyoruz.Allah kabul etsin inşallah.
Okudum Allah kabul etsin inşşşşşYA HALİK C.C.
Ftzgmz7 (Gamze)
S Syh3 (İlknur)
M Melegimgelsinartik
@rukican
Her bir kişi için 100 tane toplam 400 tane okuyoruz. Allah kabul etsin inşallah.
YA VARİS C.C.
yeni duamız katılmak isteyenler?
Okudum duamı ettim Allah kabul etsin inşYA VARİS C.C.
D darrbee (Betül)
@Gokkusagi80 (Kadriye)
C cansu_tr
Her bir kişi için 100 tane toplam 300 tane okuyoruz. Rabbim dilimizi duasız bırakmasın inşallah.
Okudum Allah kabul etsin inşşşşşşşYA VARİS C.C.
D darrbee (Betül)
@Gokkusagi80 (Kadriye)
C cansu_tr
Her bir kişi için 100 tane toplam 300 tane okuyoruz. Rabbim dilimizi duasız bırakmasın inşallah.
Cnm pırtılaşma testlerini bana özelden atabilir misin? Bende test yaptım karşılaştırmak istiyorum daha doktora gitmedim göstermedim benimde 2 düşüğüm var.Aminnn allah razi olsun rabbim nasip etsin insallah Evet ilkini 9 haftalikken kaybettim daha sonrasinda pihtilasma cikti ikinciside tup bebek sonrasi kimyasal gebelikle sonuclandi.. belli bir sebebimiz yok olmamasi icin doktorlar pihtilasma gebelige engel degil gebe kaldiktan sonra igne kullanmam gerektigini soylediler hep simdide basladim igneye
Ben varım inşşş@Mucizeolsakeske
M Melegimgelsinartik
zeynepppppppp
G gmysticall__82
yelsem
Saklicennet
kızlar ya varis duasında var mısınız? özelden bildirim yapın bana
okudum ALLAH kabul etsin aminnYA VARİS C.C.
D darrbee (Betül)
@Gokkusagi80 (Kadriye)
C cansu_tr
Canım biraz geç oldu ama okudum rabbim kabul etsin inşallah.YA VARİS C.C.
D darrbee (Betül)
@Gokkusagi80 (Kadriye)
C cansu_tr
Okudum Allah kabul etsin inşallahYA VARİS C.C.
D darrbee (Betül)
@Gokkusagi80 (Kadriye)
C cansu_tr
Hayırlı Cumalar canım okudum bugünkü arkadaşlar için Allah kabul etsin inşallahYA VARİS C.C.
@Gul-i zar
O okaliptus_ (Duygu)
S Syh3 (İlknur)
Bir kişi için 100 tane toplam 300 tane okuyoruz.Allah kabul etsin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?