- 28 Aralık 2015
- 1.345
- 722
- 123
- 31
Tez zamanda olur inşallah. Takip et burayı 1/2 güne yeni liste oluşturulur katılırsın.benide aranıza alır mısınız yaklaşık 4 aydır istiyoruz ama olmadı henüz hormonlarıma falan baktırıyorm doktora gidip ama yer gök dua ile 2 aydır adet gecikmeleerim var ama hamile değilim bu ay 2 ay olcak nerdeyse adet olmadım dengesizlik oldu anlayamadm. hem üzgünüm hemde burayı gördğüm için mutlu oldum Rabbim nasip etsin inşallah .
Okudum allah kabul etsin.RABBİ HEBLİ MİNESSALİHİN
@Gokkusagi80 (kadriye)
@cansu_tr
@Syh3 (ilknur)
Bir kişi için 100 tane toplam 300 tane okuyoruz.
(her bir kişi içim 100 tane şifa niyetine Ya Şafi okuyalım)
Allah kabul etsin inşallah.
hormon bozukluğun nedirbenide aranıza alır mısınız yaklaşık 4 aydır istiyoruz ama olmadı henüz hormonlarıma falan baktırıyorm doktora gidip ama yer gök dua ile 2 aydır adet gecikmeleerim var ama hamile değilim bu ay 2 ay olcak nerdeyse adet olmadım dengesizlik oldu anlayamadm. hem üzgünüm hemde burayı gördğüm için mutlu oldum Rabbim nasip etsin inşallah .
okudum ALLAH kabul etsin aminnnnnnnRABBİ HEBLİ MİNESSALİHİN
@Gokkusagi80 (kadriye)
@cansu_tr
@Syh3 (ilknur)
doktora gittim henüz bişi yok işte adetin 3. günü bakıcaklar ondada adet olmadı işte ilaç vericekmiş ona göre adet olucam sonrada gidicemhormon bozukluğun nedir
3 arkadaşım için 300 , 300,300 ya şafi esmasini okudum Allah kabul eder inşallahRABBİM HEBLİ MİNESSALİHİN
D darrbee
@Zeynep6302
A aselatilgan
geçmiş olsun canım .Listeyi yapan arkadaş ismini ekler yeni listemizedoktora gittim henüz bişi yok işte adetin 3. günü bakıcaklar ondada adet olmadı işte ilaç vericekmiş ona göre adet olucam sonrada gidicem
amin canımKadriye ve İlknur içinde 300 er ya şafi okuyacağım hemen şimdi haberiniz olsun Allah kabul eder inşallah
tamam canım nasıl ne yapılıyor anlatırsanız bende dahil olurum hepsinegeçmiş olsun canım .Listeyi yapan arkadaş ismini ekler yeni listemize
liste oluşucak.sonra sırayla listeki arkadaşlara esma yada ayeti kerime ile dua ediyoruz..hergün takipte oluyoruz. hergün farklı isim oluyor. listedeki tüm isimlere okuma yapılınca yeniden liste yapılıyortamam canım nasıl ne yapılıyor anlatırsanız bende dahil olurum hepsine
Okudum Allah kabul etsin inşallahRABBİ HEBLİ MİNESSALİHİN
@Gokkusagi80 (kadriye)
@cansu_tr
@Syh3 (ilknur)
benide aranıza alır mısınız yaklaşık 4 aydır istiyoruz ama olmadı henüz hormonlarıma falan baktırıyorm doktora gidip ama yer gök dua ile 2 aydır adet gecikmeleerim var ama hamile değilim bu ay 2 ay olcak nerdeyse adet olmadım dengesizlik oldu anlayamadm. hem üzgünüm hemde burayı gördğüm için mutlu oldum Rabbim nasip etsin inşallah .
Canim insallah hayirli haberler alirsin bebegin de sende insallah saglikli bir sekilde kavusun birbirinize ne hissediyosun kiz mi erkek miMerhaba kizlar .Topik anneniz yarın cinsiyet ogrenmeye gidecek .Bana dua edin olur mu ?Bebegim sağlıklı olsun ,gelisimi yerinde olsun .Siz hep duamdasiniz girip bakiyorum kizlar ne yapmis diye .
Amin insallah canim .Cok yogun ruya görüyorum hepsi kiza çıkıyor. 12.haftada dr erkek gibi gibi demisti .Heyecanla bekliyoruz .Canim insallah hayirli haberler alirsin bebegin de sende insallah saglikli bir sekilde kavusun birbirinize ne hissediyosun kiz mi erkek mi
Rabbim gönlündekini hayırlı eylesin inş cn önce sağlık sonra nasip olsun inşAmin insallah canim .Cok yogun ruya görüyorum hepsi kiza çıkıyor. 12.haftada dr erkek gibi gibi demisti .Heyecanla bekliyoruz .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?