Hamile Kalmak İçin Dua Zinciri

benide aranıza alır mısınız yaklaşık 4 aydır istiyoruz ama olmadı henüz hormonlarıma falan baktırıyorm doktora gidip ama yer gök dua ile 2 aydır adet gecikmeleerim var ama hamile değilim bu ay 2 ay olcak nerdeyse adet olmadım dengesizlik oldu anlayamadm. hem üzgünüm hemde burayı gördğüm için mutlu oldum Rabbim nasip etsin inşallah .

Tez zamanda olur inşallah. Takip et burayı 1/2 güne yeni liste oluşturulur katılırsın.

hormon bozukluğun nedir

o
okudum ALLAH kabul etsin aminnnnnnn

tamam canım nasıl ne yapılıyor anlatırsanız bende dahil olurum hepsine
liste oluşucak.sonra sırayla listeki arkadaşlara esma yada ayeti kerime ile dua ediyoruz..hergün takipte oluyoruz. hergün farklı isim oluyor. listedeki tüm isimlere okuma yapılınca yeniden liste yapılıyor

Merhaba kizlar .Topik anneniz yarın cinsiyet ogrenmeye gidecek .Bana dua edin olur mu ?Bebegim sağlıklı olsun ,gelisimi yerinde olsun .Siz hep duamdasiniz girip bakiyorum kizlar ne yapmis diye .

Canim benim gibi olmssn sende bende de aynu doktor yumurtan tembel dedi hormonlatim normalckti cok uzuldm bnde

Merhaba kizlar .Topik anneniz yarın cinsiyet ogrenmeye gidecek .Bana dua edin olur mu ?Bebegim sağlıklı olsun ,gelisimi yerinde olsun .Siz hep duamdasiniz girip bakiyorum kizlar ne yapmis diye .
Canim insallah hayirli haberler alirsin bebegin de sende insallah saglikli bir sekilde kavusun birbirinize ne hissediyosun kiz mi erkek mi

Canim insallah hayirli haberler alirsin bebegin de sende insallah saglikli bir sekilde kavusun birbirinize ne hissediyosun kiz mi erkek mi
Amin insallah canim .Cok yogun ruya görüyorum hepsi kiza çıkıyor. 12.haftada dr erkek gibi gibi demisti .Heyecanla bekliyoruz .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…