Hamile Kalmak İçin Dua Zinciri

Amin insallah canim .Cok yogun ruya görüyorum hepsi kiza çıkıyor. 12.haftada dr erkek gibi gibi demisti .Heyecanla bekliyoruz .

Ben dogana kadar hep saklmisim kendimi o yuzden hic bilememisler kendini saklarsa kizdir eger saklamiyorsa erkek hayirlisi olsunda ne olsa onemlibdegil insallah rabbim bizede nasip etsin tez vakitte .

Sende de boyle olmayinca icine kotu dusunceler geliyor muydu bana surekli vesvese geliyor artik

Vesveseye kapilma hep iyi dusun kendini hamile hayal et bir gun olacak hic beklemediğin anda.

RABBİ HEBLİ MİNESSALİHİN
@albini (hatice)
@yelsem (elif)
@Ftzgmz7 (gamze)
Bir kişi için 100 tane toplam 300 tane okuyoruz.
(her bir kişi içim 100 tane şifa niyetine Ya Şafi okuyalım)
Rabbim cuma hürmetine işi olmayana iş, derdi olana derman, hasta olana şifa, işi olmayana iş, eşi olmayana eş, çocuğu olmayanlara hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.

canım bir şey merak ettim. grubun tamamı okuyuncamı yeni liste oluyor.kafam karıştı. 7 kişi okumamış Ftzgmz7

Sagolun kizlar Rabbim saglikli evlatlar nasip etsin hepimize insallah .Bebek bekleyenlere en kisa zamanda versin mucizesini .
Amin inşallah ama ben senin dediğini yapıyorum ben kendimi öyle hayal edip sonra olmayınca daha çok üzülüyorum

Ay hadii hayirli olsun insaAllah saglikla anali babali buyusun minnos:)
Sagol canim benim Allah sana da nasip etsin
Amin inşallah ama ben senin dediğini yapıyorum ben kendimi öyle hayal edip sonra olmayınca daha çok üzülüyorum
Hayır uzulme ben hep uyumadan kendimi hamile hayal eder guzel uyumaya çalışırdım .Sen uyurken bilincaltina olumlu seyler işlenir ve stresin azalir .Stres hamile kalmayi etkileyen bir faktör .

Evet doktor da oyle dedi simdi bu ay adet olursam ki gec olucam cunku yumurtam catlayacak kadar buyuk degildi gittigimde adet olunca klomen verecrk insallah olur sende cok dua et ilk defa adet olmayi hryecanla bekler halldeyim tedavi baslasin diye tembellik var malesef:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…