Amin insallah canim .Cok yogun ruya görüyorum hepsi kiza çıkıyor. 12.haftada dr erkek gibi gibi demisti .Heyecanla bekliyoruz .
Vesveseye kapilma hep iyi dusun kendini hamile hayal et bir gun olacak hic beklemediğin anda.Ben dogana kadar hep saklmisim kendimi o yuzden hic bilememisler kendini saklarsa kizdir eger saklamiyorsa erkek hayirlisi olsunda ne olsa onemlibdegil insallah rabbim bizede nasip etsin tez vakitte .
Sende de boyle olmayinca icine kotu dusunceler geliyor muydu bana surekli vesvese geliyor artik
cnm kaçta randevünVesveseye kapilma hep iyi dusun kendini hamile hayal et bir gun olacak hic beklemediğin anda.
canım bir şey merak ettim. grubun tamamı okuyuncamı yeni liste oluyor.kafam karıştı. 7 kişi okumamışRABBİ HEBLİ MİNESSALİHİN
@albini (hatice)
@yelsem (elif)
@Ftzgmz7 (gamze)
Bir kişi için 100 tane toplam 300 tane okuyoruz.
(her bir kişi içim 100 tane şifa niyetine Ya Şafi okuyalım)
Rabbim cuma hürmetine işi olmayana iş, derdi olana derman, hasta olana şifa, işi olmayana iş, eşi olmayana eş, çocuğu olmayanlara hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.
Oglusum geliyorcnm kaçta randevün
maşallah canım maşallahOglusum geliyor
MAŞALLAH CANIM RABBİM SAĞLIKLI BİŞEKİLDE KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN İNŞ.Oglusum geliyor
maşallah canım maşallah
MAŞALLAH CANIM RABBİM SAĞLIKLI BİŞEKİLDE KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN İNŞ.
aminnn canım aminnnnSagolun kizlar Rabbim saglikli evlatlar nasip etsin hepimize insallah .Bebek bekleyenlere en kisa zamanda versin mucizesini .
Ay hadii hayirli olsun insaAllah saglikla anali babali buyusun minnos:)Oglusum geliyor
Amin inşallah ama ben senin dediğini yapıyorum ben kendimi öyle hayal edip sonra olmayınca daha çok üzülüyorumSagolun kizlar Rabbim saglikli evlatlar nasip etsin hepimize insallah .Bebek bekleyenlere en kisa zamanda versin mucizesini .
Sagol canim benim Allah sana da nasip etsinAy hadii hayirli olsun insaAllah saglikla anali babali buyusun minnos:)
Hayır uzulme ben hep uyumadan kendimi hamile hayal eder guzel uyumaya çalışırdım .Sen uyurken bilincaltina olumlu seyler işlenir ve stresin azalir .Stres hamile kalmayi etkileyen bir faktör .Amin inşallah ama ben senin dediğini yapıyorum ben kendimi öyle hayal edip sonra olmayınca daha çok üzülüyorum
Sagol canim benim Allah sana da nasip etsin
Hayır uzulme ben hep uyumadan kendimi hamile hayal eder guzel uyumaya çalışırdım .Sen uyurken bilincaltina olumlu seyler işlenir ve stresin azalir .Stres hamile kalmayi etkileyen bir faktör .
Aaa çok sevindim ne güzel Allah hayırlı evlat olmasını nasip eder inşallah. Niyeyse bende kendimi hep erkek bebek sahibi olacakmış gibi hissediyorum nasip tabii ki ama içimden geçen buOglusum geliyor
Yaklasim 1 sene ugrastik bir kez kimyasal yasadim. Insan bazen umutsuzluga dusuyor ama ayakta kalmak zorunda .Farkli farkli doktorlar gezdim .Afilim92 senin kac ay snra oldu . Mesela aklina olmazsa diye gelsiginde hayir olacak mi dyodun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?