- 30 Ekim 2017
- 6.318
- 6.577
- 198
Okudum allah kabul etsin.inşallah.hayırlı cumalarYA HALİK C.C
Ftzgmz7 (gamze)
Bir kişi için 200 tane okuyoruz.
(Şifa niyetine 100 tane ya şafi okuyoruz)
Allah kabul etsin. Hayırlı cumalar.
okudum ALLAH kabul etsin aminnnnnnnYA HALİK C.C
Ftzgmz7 (gamze)
YA HALİK C.C
Ftzgmz7 (gamze)
Okudum Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsinYA HALİK C.C
Ftzgmz7 (gamze)
YA HALİK C.C
Ftzgmz7 (gamze)
Cnm sen listede ekli değilsin ben aradan mı kaçırdım acaba. Geriye dönükte kontrol ettim amaOkudum Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin
Yok canim listede yokum. Zaten hergun okuyamiyorum oyuzde ekletmedim.Cnm sen listede ekli değilsin ben aradan mı kaçırdım acaba. Geriye dönükte kontrol ettim ama
Okudum Allah kabul etsinYA HALİK C.C
Ftzgmz7 (gamze)
ben varım.kişi başına bölelim sayıyı tamamlarızRABBİ HEBLİ MİN LEDÜNKE ZÜRRİYETEN TAYYİBETEN İNNEKE SEMİUDDUA bunu toplu okuyabiliriz diye düşündüm o yüzden ekleyim dedim .
Her hangi hususta Allah’ta hayırlı bir isteği ,haceti olursa;
Yasin-i Şerif Sûresinin 58′nci Ayet-i Kerimesini 1479 defa okursa:Allah’ın izniyle duası kabul olununacağı tavsiye olunur.
“Bismillahirrahmanirrahim. Selamün Kavlen Min Rabbir-Rahim”
Çok etkilidir, kesinlikle uygulamanızı tavsiye ederim... ( Bunuda biyerde okudum hem okumak isteyen olabilir hemde okuyabiliriz diye ekledim )
tmm cnm 1 tane okuycamArkadaşlar benim için 22 sine kadar Yasin suresi okuyabilir misiniz bir tane bile okusanız benim için iyi bi bebeğim olsun istiyorum ismim merve dileğimin kabulü için niyetlerseniz sevinirim Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah https://www.kadinlarkulubu.com/foru...olabilir-misiniz.1054782/page-2#post-54892989
Bu topiğe okursanız eğer bu topiğe okutabileceğiniz sayıyı yazarsanız beni çok mutlu edersiniz Allah razı olsun şimdiden
Katılırım benYeni zikirimiz YA MUCİP katılmak isteyenler?
Anlamı:Kulların duasını kabul edip,cevap veren.Cenabı-Hak,canlı cansız akıl sahibi veya buna kabiliyeti olmayan mahlukatın istek ve ihtiyaçlarını onlardan daha iyi bilir ve görür.Kullarından bir ister hal diliyle ister konuşma diliyle istek ve ihtiyacını arz edip,istekte bulunsa,kulun duasını işitir ve istediği cevabı verir.
katılırımYeni zikirimiz YA MUCİP katılmak isteyenler?
Anlamı:Kulların duasını kabul edip,cevap veren.Cenabı-Hak,canlı cansız akıl sahibi veya buna kabiliyeti olmayan mahlukatın istek ve ihtiyaçlarını onlardan daha iyi bilir ve görür.Kullarından bir ister hal diliyle ister konuşma diliyle istek ve ihtiyacını arz edip,istekte bulunsa,kulun duasını işitir ve istediği cevabı verir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?