Hamile Kalmak İçin Dua Zinciri

YA HALİK C.C.
yelsem (elif)
albini (hatice)
Her bir kişi için 200 tane toplam 400 tane okuyoruz.
(her bir kişi için 100 tane şifa niyetine Ya Şafi okuyalım)

Allah kabul etsin inşallah.

Abdülehad Serhendi hazretleri buyuruyor ki:
(70 kere,
“Yâ Allah, Yâ Rahman, Yâ Rahîm, Yâ Kavî, Yâ Kâdir” okuyup da dua eden, ne isterse istesin, Cenâb-ı Hak duasını kabul eder ve ne muradı varsa verir.)

Tek tek 70 kere okunmaz. Tamamı okunup başa dönülür, bu şekilde, tamamı 70 kere okunur. Allah rızası için okumalı. Bir seferde 70 defa okumalı, 71 olsa olmaz, yanına başka isim konsa olmaz, bu bir şifredir. İsm-i a’zam, ism-i Celal, Esma-ül Hüsna’dır. Her namazdan sonra okuyana ne mutlu! Hiç olmazsa günde bir defa okumalı. Dilek için kırk gün kadar okumalıdır. yeni duamız bu olabilirmi Ftzgmz7

Bunuda okuruz cnm. Başka ark başka esmayı yazmıştı ilk öncelik ona verelim. Yarın bi tek ben kaldım. Duayı pazar günü paylaşıcam inş

Kizlar hepinize dua ediyorum .Rabbim sizin icin de o mucizeyi gondersin insallah
Ftzgmz7 11 haftalik mi oldunuz masallah canim

Bugüne kadar hepinize okudum rabbim kabul ve makbul etsin. Günlük dualarımıza da din kardeşlerimizi katalım inşallah rabbim birbirimize yaptığımız duaların hürmetine dualarımızı kabul etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…