CNM LİSTE YERIN BİTİCEK YENİ LİSTEYE EKLERİM SENİDE.Beni de ekler misiniz lutfen
Bunuda okuruz cnm. Başka ark başka esmayı yazmıştı ilk öncelik ona verelim. Yarın bi tek ben kaldım. Duayı pazar günü paylaşıcam inşAbdülehad Serhendi hazretleri buyuruyor ki:
(70 kere, “Yâ Allah, Yâ Rahman, Yâ Rahîm, Yâ Kavî, Yâ Kâdir” okuyup da dua eden, ne isterse istesin, Cenâb-ı Hak duasını kabul eder ve ne muradı varsa verir.)
Tek tek 70 kere okunmaz. Tamamı okunup başa dönülür, bu şekilde, tamamı 70 kere okunur. Allah rızası için okumalı. Bir seferde 70 defa okumalı, 71 olsa olmaz, yanına başka isim konsa olmaz, bu bir şifredir. İsm-i a’zam, ism-i Celal, Esma-ül Hüsna’dır. Her namazdan sonra okuyana ne mutlu! Hiç olmazsa günde bir defa okumalı. Dilek için kırk gün kadar okumalıdır. yeni duamız bu olabilirmiFtzgmz7
12 haftam yarın dolucak inş cnm. Rabbim isteyen herkeze nasip etsin inşKizlar hepinize dua ediyorum .Rabbim sizin icin de o mucizeyi gondersin insallah
Ftzgmz7 11 haftalik mi oldunuz masallah canim
Insallah canim 2li testin nasil?12 haftam yarın dolucak inş cnm. Rabbim isteyen herkeze nasip etsin inş
Yarın gidicem canımInsallah canim 2li testin nasil?
Okudum Rabbim kabul etsinYA HALİK C.C.
A aselatilgan (merve)
@Gokkusagi80 (kadriye)
Her bir kişi için 200 tane toplam 400 tane okuyoruz.
(her bir kişi içim 100 tane şifa niyetine Ya Şafi okuyalım)
Allah kabul etsin inşallah.
Okudum Rabbim kabul etsinYA HALİK C.C.
Saklicennet
S Syh3 (ilknur)
Her bir kişi için 200 tane toplam 400 tane okuyoruz.
(her bir kişi için 100 tane şifa niyetine Ya Şafi okuyalım)
Rabbim gönlümüzdeki duaları hayırlısıyla nasip etsin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?