Hamile Kalmak İçin Dua Zinciri

Kizlar.. sanirim dualarimiz kabul oldu.. reglim 3 gun gecti.. erken gebelik testi yaptim cift cizgi cikti.. 2 gun sonra da lan testi yaptıracağım.. hayirlisi ile devami gelir insallah.. Allah hepinizden razi olsun..

Kizlar.. sanirim dualarimiz kabul oldu.. reglim 3 gun gecti.. erken gebelik testi yaptim cift cizgi cikti.. 2 gun sonra da lan testi yaptıracağım.. hayirlisi ile devami gelir insallah.. Allah hepinizden razi olsun..
Gözünaydın hayırlı olsun Rabbim tamamına erdirsin

Çok mutlu bı haber ne güzel Rabbim güzel bı hamilelik geçirmeni nasip eder inşallah. Bugün bı arkadaşımda doğum yaptı onun haberini aldım şimdi senin haberinle iki kere mutlu oldum . Rabbim kucağına almayı nasip eder inşallah

C cansu_tr cok tesekkur ederim canim benim.. amin insallah.. rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah.. dua eden tum arkadaslardan Allah razi olsun.. insalah hepinizin dilekleri de gerceklesir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…