Allah kolay ve sağlıklı doğum nasip etsin canım❤Kizlar dogumum yaklaştı bana da dua edin lutfen
Gözünaydın hayırlı olsun Rabbim tamamına erdirsinKizlar.. sanirim dualarimiz kabul oldu.. reglim 3 gun gecti.. erken gebelik testi yaptim cift cizgi cikti.. 2 gun sonra da lan testi yaptıracağım.. hayirlisi ile devami gelir insallah.. Allah hepinizden razi olsun..
Gözünaydın hayırlı olsun Rabbim tamamına erdirsin
Çok mutlu bı haber ne güzel Rabbim güzel bı hamilelik geçirmeni nasip eder inşallah. Bugün bı arkadaşımda doğum yaptı onun haberini aldım şimdi senin haberinle iki kere mutlu oldum . Rabbim kucağına almayı nasip eder inşallahKizlar.. sanirim dualarimiz kabul oldu.. reglim 3 gun gecti.. erken gebelik testi yaptim cift cizgi cikti.. 2 gun sonra da lan testi yaptıracağım.. hayirlisi ile devami gelir insallah.. Allah hepinizden razi olsun..
C cansu_tr cok tesekkur ederim canim benim.. amin insallah.. rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah.. dua eden tum arkadaslardan Allah razi olsun.. insalah hepinizin dilekleri de gerceklesirÇok mutlu bı haber ne güzel Rabbim güzel bı hamilelik geçirmeni nasip eder inşallah. Bugün bı arkadaşımda doğum yaptı onun haberini aldım şimdi senin haberinle iki kere mutlu oldum . Rabbim kucağına almayı nasip eder inşallah
Olur canim
Isterim canim
Yeni duayı yaz başlayalım o zaman :)Isterim canim
Bence olur çok da uzun değil ya 1 kere okuyabilirizBende varım biraz uzun ama birbirimiz için kenzul ars mi okusak .
Şimdilik hangi duayı okuyacağımız belli değil ama belirlenen duayı sıra ile okuyoruz herkse günde 1 kişiye okunuyor sora başka duaya geçiyoruznasil katilim saglayacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?