o zaman ilk yapilan yorumdaki duayi okumaya baslayacamŞimdilik hangi duayı okuyacağımız belli değil ama belirlenen duayı sıra ile okuyoruz herkse günde 1 kişiye okunuyor sora başka duaya geçiyoruz
Lem yelid duasını mı? Onu kendin için okuyabilirsin burda daha kısa dua okuyoruz sıra daha çabuk gelsin diyeo zaman ilk yapilan yorumdaki duayi okumaya baslayacam
Günlük bitane okuruz eğer kabul edilirse ..Bence olur çok da uzun değil ya 1 kere okuyabiliriz
Ben mazeretliyim canım siz başlayın ben temizlenince hepinize okurum inşallahK Khvekokusu20 canım sana da uyarsa yarın başlayalım mı
Olur canimK Khvekokusu20 canım sana da uyarsa yarın başlayalım mı
Senden başlayalım o zaman canım ben bugün okurum sana sen de kendine oku.Olur canim
H Hanimeh katılıyor musuno zaman ilk yapilan yorumdaki duayi okumaya baslayacam
tamam katiliyorumH Hanimeh katılıyor musun
K Khvekokusu20 için 1 tane kenzül arş duası okuyacağız sonra da bize sıra ile okuycaz.
Tamam canimSenden başlayalım o zaman canım ben bugün okurum sana sen de kendine oku.
Kendim icin okudum canimH Hanimeh katılıyor musun
K Khvekokusu20 için 1 tane kenzül arş duası okuyacağız sonra da bize sıra ile okuycaz.
Canim biz okuruzKızlar ben şuan mazeretliyim ama kim için okunacak bana yazın temizlenince hemen okuyayım zaman kaybetmeden
Canim yazmadin sira kimde..bildirim gelmeyince bende okumadim birazda yogun bir gündüCanim biz okuruz
Bekletmeyelik duayi hemen bitirelim
Ben burazyi hz Zekeriya as duasi ile karistirmisim ya pardon dun K Khvekokusu20 ye okuduk bugün unutmusuz yarin da sana okuyalim sora da bana okuruzCanim biz okuruz
Bekletmeyelik duayi hemen bitirelim
Unutmusum canim benCanim yazmadin sira kimde..bildirim gelmeyince bende okumadim birazda yogun bir gündü
Tamam canim. Allah razi olsunUnutmusum canim ben
Cansua okuyalım sora da bana okuruz
Bu arada sana okudum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?