- 30 Mart 2017
- 12.744
- 19.825
- 298
Gecmis olsun Rabbim sabir versin istediginiz zaman katilabilirsinizKizlarrr( 8+4 haftalik hamileydim... bebegim 7 haftalikken ölmüş ( 3 gun once kurtaj oldum... kanamam gecince tekrar dualara katilmak istiyorum.. Allah'ım hepimize hayırlısı ile sağlıklı hamilelik ve bebisler versin.. Herseyin en iyisini rabbim bilir...
Hadi inşallah gerçek olur canım
Amin canim Rabbim hepimize nasip etsinHadi inşallah gerçek olur canım
Anladım canım inşallah öyledir ama
İnsAllah canimAnladım canım inşallah öyledir ama
Amin inşallahAllah yardımcınız olsun Allah kimsenin kucagını boş bırakmasın. Hayırlısıyla bebekleriniz olsun inşallah. <3
Canım okudum hem L Limonagacii06 hemde C cansu_tr içinftmclk canim okudun mu
@zeynoc17 okudu
L Limonagacii06 okudun mu canim kendine
C cansu_tr okudu
Dil-i bitab okudu
S Sabr-Sukur-Dua okudu
L Limonagacii06 icin 707 ya varis esmasi okuyoruz yarin ikindine kadar bitirelim
Katilmak isteyen olursa duasi okunan arkadaslara okuyarak dahil olabilir
Canim ben okurdum ama inan cok okumam var yetistiremem hepsini meryem ve kenzul ars okuyabilirim 1 er taneSelamün aleyküm ben bugün adet oldum maalesef yine umutlar suya düştü .beni .yerime bir hafta boyunca Meryem Yusuf suresi ismi azam Şahmeran kenzulars dualarını okuyan olursa bende onların adet dönemlerinde okurum yardım eder misiniz bana
Tamam Allah razı olsun sizi zora sokmuyayimCanim ben okurdum ama inan cok okumam var yetistiremem hepsini meryem ve kenzul ars okuyabilirim 1 er tane
Haram değil canim sadece çok uygun değil yumurtlamana denk gelirse es geçme senBayanlar ben birşey sorucam ben yumurtlama günümü takip ediyorum ama Çarşamba ve pazar günlerine denk geliyor e ozaman yapılırsa iyi değil dinen diyorlar asli varmı bilmiyorum ki ya yoksa yumurtlama günlerini hep kaçıririmki Kemal Sunal gibi Çarşamba çarşafa dolanır cuma mübarek gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?