Hamile Kalmak İçin Dua Zinciri

Bugün hacdan gelen bı teyzem bana Meryem Ana otu getirdi bı kavanoza koyup içine Meryem suresi oku 2 rekwt namaz kıl dedi yaptım bakalım şimdilik beklemedeyim eğer çocuğun olacaksa çiçek aciyormus bakalım bekleyeceğiz nasip kısmet Allah'ım insallah bizede nasip eder

Yaaa ne güzel bişeymiş canım hayırlı haberler ver inşallah sonucu merak ediyorum Beni de etiketleyip yazarsan sevinirim

Canim bunun dinen bi dogrulugi var mi arastirdin mi ? Bana pek dogru degil gibi geldi onceden bilemezsinki gelecegi ancak Allah bilir bu fal bakmak givi bisry

Canim bunun dinen bi dogrulugi var mi arastirdin mi ? Bana pek dogru degil gibi geldi onceden bilemezsinki gelecegi ancak Allah bilir bu fal bakmak givi bisry
Dinen bı dogrulugu soyle bunu Hz. Fatıma Annemiz dikmiş bir rivayete göre Meryem Annemizle.ilgili de bişi vardı ama tam net hatırlamıyorum suya koydugun anda o kupkuru ot parçası açılmaya başlıyor sonuçta kutsal topraklardan gelmiş . İki kişi biliyorum Meryem Ana otu sayesinde hamile kaldığını söylüyor ertesi ay hamile kaldım diyor iki kişide tüp bebek tedavisi görmüştü . @ftmclk canım inşallah güzel haberler verebilirim

Canim suda bekletip suyunuda icmen gerekiyo. Uzerinde bi parcasinida tasitiolar. Cevat aksit hoca meryem ana otu yaz cikar nasi tam yapilacagi. Cicek acinca oldugunu bilmiodum.. ama belli bu sure sonra kotu kokmaya baslio su icilmio. Bende yapmistim umut iste belki o dur vesilemiz dierek denio insan. Insallah kismet olur sanada o iki kisi gb

İnsallah canım bana getiren kişi nasıl yapılacağını sormuş o nasıl anlattiysa bende o şekilde yapıyorum biliyorum zaten çamur rengini alıyormuş durdukça suda biraz dursun daha sonra tekrar kurittugum zaman bı parçasını iç çamaşırıma iğneyle ilistirecegim . Herkesin farklı bı gücü vardır kiminin duasi kabul olmaz bu şekilde ona dua eden kişilerin duası kabul olur . Mesela ben daha önce gülsuyuna cuma suresi okuyup gulsuyunu da icmistim . Belki de zararlı ama işte bı umut diyorsun belki Rabbim bunu kabul eder diyorsun deniyorsun

Aynen oylee..

canım diğer duayı bitirmeden bu tür dualara katılamayacağım malesef hepsi üst üstüne geliyor hangisini okuyacağımı şaşırıyorum ilerde inşallah katılırım

Canım benim Ya Rabbim inşallah tez vakitte nasip eder sana da bizede hayırlı sağlıklı evlatlar beklemek zor insan herşeyi denemek istiyor Ümit işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…