- 3 Nisan 2017
- 415
- 462
- 23
- 36
Tamam canimHepimize okudum Rabbim hayirlisiyla nasip etsin inşallah..Dil-i bitab canim ben bu tur da yokum okumalarim baya sıkıştı bidahakine gene katılırım insallah
Ekledim canim.Kızlar benide alırmısınız aranıza...
Allah razı olsun..Nickimin yanına eklermisin canım.Adım pınar. Hayırlı ve sağlıklı evlat sahibi olmak için.Ekledim canim.
Tamam canimAllah razı olsun..Nickimin yanına eklermisin canım.Adım pınar. Hayırlı ve sağlıklı evlat sahibi olmak için.
Toplu canim 3 gun icinde herkese 100 tane okuyup yazicazKızlar duayı nasıl okuyoruz..toptanmı? Yoksa hergün bir kisiyemi okuyoruz.
Olsun kuzum okursun sonra ❤biz okuruz sana hepimize meleklerimizi nasip etsin insallahBen mazeretliyim bitince .hepinize okuyacağım şimdiden haber vereyim
İnşallah canım bütün isteyen herkese nasip etsin inşallahOlsun kuzum okursun sonra ❤biz okuruz sana hepimize meleklerimizi nasip etsin insallah
Ben tamamladım arkadaşlar. Allah kabul eder inşaallah.Yeni duamiz 100 Hz Yunus as duasi süre 3 gün
A almasy (Selma) Hayırlısıyla saglikli bir evlad sahibi olmak
arkeolog0635 (Burcu) hayirlisiyla saglikli bir evlat sahibi olmak
K Khvekokusu20 (Büşra )d kizina arka çıkacak salih bir erkek evlat sahibi olmak (bu turda yok)
S Sabr-Sukur-Dua (Neslihan) hayirlisiyla evlat sahibi olmak
C cansu_tr (Cansu) hayirli ve saglikli evlat sahibi olmak
Dil-i bitab
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?