İnsAllah guzel haber verirsin yakinda:))Benim adım nickimle aynı Cansu . Benim en son adet tarihim 11 Eylül'du . Ama bende adet gecikmesi oluyor arada geçen ayda 6 gün sonra olmuştum . Benim tiroid değerim 4.4 çıkmıştı en yüksek 4.2 olmasi gerekiyordu euthyrox 25 mg lik ilaç kullanıyorum belki o yüzden gecikmistir birkaç gün daha gelmezse test yapacağım bunları buraya neden yazdığımı bilmiyorum :) içimden paylaşmak geldi daha öncede adet düzensizligi oldu ve sonuç hep husrandi yine öyle olur diye test yapmaya yanaşmıyorum
Bende de haşimato var. Tsh değerim yüksek. Geçen ay 3,98 çıktı 50 lik levotiron kullanıyordum. Doktor 75 e çıkardı. Ama düşmedi. Bugün 100 mg ye çıkardı. Bunları yalnız olmadığını bil diye yazıyorum. Düzensizliklerim benim de oluyordu. Onunla ilgili de doktor hormonlarıma baktı bugün hepsi normal çıktı şükür. Ama tsh bi tek yüksek çıktı gebelik düşündüğüm için o da.Benim adım nickimle aynı Cansu . Benim en son adet tarihim 11 Eylül'du . Ama bende adet gecikmesi oluyor arada geçen ayda 6 gün sonra olmuştum . Benim tiroid değerim 4.4 çıkmıştı en yüksek 4.2 olmasi gerekiyordu euthyrox 25 mg lik ilaç kullanıyorum belki o yüzden gecikmistir birkaç gün daha gelmezse test yapacağım bunları buraya neden yazdığımı bilmiyorum :) içimden paylaşmak geldi daha öncede adet düzensizligi oldu ve sonuç hep husrandi yine öyle olur diye test yapmaya yanaşmıyorum
S Sabr-Sukur-Dua Neslihan sizin için de 336 Ya Musavvir okudum. Allah kabul etsin.
Allah razi olsun canim. Hepimizin kabul olsun en kisa zamanda inşallah❤K Khvekokusu20 büşra için 336 Ya Musavvir okudum. Dualarınız kabul olsun inşaallah.
Benimde ilk olcturdugumde TSH 3.97 çıkmıştı sonra 4.44 oldu ama o ara ben kiloda aldım şimdi biraz kilo verdim sabahları kahvaltida dereotu yiyorum de hap da kullanıyorum tiroid için ultrason la bakıldı çok şükür nodül falan rastlanmadı 20 sinden sonra tekrar hormon testi yapacağız dedi tam bı ay kullanmış olayım diye verdiği hapı bakalım herşeyin hayırlısıBende de haşimato var. Tsh değerim yüksek. Geçen ay 3,98 çıktı 50 lik levotiron kullanıyordum. Doktor 75 e çıkardı. Ama düşmedi. Bugün 100 mg ye çıkardı. Bunları yalnız olmadığını bil diye yazıyorum. Düzensizliklerim benim de oluyordu. Onunla ilgili de doktor hormonlarıma baktı bugün hepsi normal çıktı şükür. Ama tsh bi tek yüksek çıktı gebelik düşündüğüm için o da.
İnşallah canım benim .İnsAllah guzel haber verirsin yakinda:))
Allah razi olsun canimDil-i bitab senin için de okudum cnm. 336 Ya Musavvir. Allah sağlıkla yavruna kavuşmayı nasip etsin.
Amin canim bnm insallah Alalh razi olsun hepinizden❤arkeolog0635 Burcu için de 336 Ya Musavvir okudum. Dualarınız kabul olsun inşaallah.
Amin canim bnm insallah Allah razi olsun hepinizden❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?