- 30 Mart 2017
- 12.735
- 19.822
- 298
Tamam canimDil-i bitab canım çıkardım ben seni ilk listeye yazmıştım 2. Listede yoksun
Bu arada bu zamana kadarki okumaların icin sayfa takibi icin Allah razı olsun canım. Ne niyetin varsa Rabbim gönlüne göre versin insallahTamam canim
Evet okuyabilirsinadetliyken okuyabilir miyiz ?
Amin cumlemizden razi olsun Rabbim seninde gönlüne gore versin canimBu arada bu zamana kadarki okumaların icin sayfa takibi icin Allah razı olsun canım. Ne niyetin varsa Rabbim gönlüne göre versin insallah
Herkes için okudum Allah kabul eder inşallahK Khvekokusu20 (Büşra )d kizina arka çıkacak salih bir erkek evlat sahibi olmak
C cansu_tr (Cansu) hayirli ve saglikli evlat sahibi olmak
U umuut19 (Pınar) hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak
R rengerenkcicekler (Meliha) hayırlı ve sağlıklı bir evlat sahibi olmak
purple_90 (hayirli saglikli evlat sahibi olmak )
Snigurucka (en kısa zamanda hayirli saglikli evlat sahibi olmak)
Shokella Aslıhan (en kısa zamanda hayirli saglikli evlat sahibi olmak)
@gkymc (hayırlı ve sağlıklı evlat sahibi olmak için)
Her arkadaşımız icin 100 er defa
"Fallahü hüve'l veliyyü ve hüve yuhyi" okuyoruz.
DUA SURESI 5 GÜN
purple_90 bi cevap yazicakmisin sayfaya giriyorsun ama bisey yazmiyosun. Herkes okudu seni bekliyoruz okumicaksanda söyle beklemeyelim seni.
Yeni listede olmak istiyormusunOkudum canim... kizlar kusura bakmayin ben istegimle listeye eklendigimde okudum zaten devam ettirilecegini bir sonraki listeye eklenecegimi dusunemedim ondanda girip bakmadim
Listeyi takip eden hamile kaliyor ona göre :))
Canim baska bir arkadas ilgileniyor artik. Gorunce sana dönüş yapacaktır. Allah hayirli evlat nasip etsin tez zamanda insallahMrb acaba nasil oliyo bu dua işi anlayabilirmisin ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?