Hamile Kalmak İçin Dua Zinciri

Maşallah Allah bağışlasın. Rabbim bizlerede en yakın zamanda nasip etsin inşallah
Sagolun insallah .
Ne güzel..Maşallahh.Allah sağlıklı ömür versin.Rabbim bizede nasip edermi ki.. Bana mucize olması gerek.
Amin insallah .Her gebelik bir mucizedir .Allah yeter ki ol desin. Sakin umudunuzu yitirmeyin.
Ben sizi Temmuz annelerinden hatırlıyorum. Ben de o zmn hamileydim fakat kaybettim. Allah size de de oğlunuza da sağlıklı uzun ömür versin.
Sagolun .Maalesef temmuz topiginde bazi anne adaylarimiz evlat acisi yasadi. 2 ikiz annemiz de evlatlarini erken dogumda kaybetti .Allah tekrar anne olmayı nasip etsin sizlere

Herkese iyi akşamlar yeni üyeyim bende 72000 Fatiha’yla hamile kalan çok insan duydum bende niyetlendim ama bitirmem için desteğe ihtiyacım var yardımcı olur musunuz

Ah canım sana okumadım ben burdaki duamızı okudum kusura bakma yanlış anladın ama 100 tane okuyayım şimdi sana fatiha ismin zeynep mi ?

Z Zeynep5353 canımm ben dün 100 tane fatiha okurum demiştim ya okudum allah hacetini kabul etsin inşallah okumalarım war olmasa daha çok okurdum kusura bakma

Arkadaşlar var mi takip edebilecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…