Hamile Kalmak İçin Dua Zinciri

kızlar şimdi adet olmuşum moraller yine bozuk rabbimin bi bildiği vardır elbet beni listeye yazmayın kızlarbidahaki listeye yazarsınız yetişemem belki size hak gecmesin

kızlar şimdi adet olmuşum moraller yine bozuk rabbimin bi bildiği vardır elbet beni listeye yazmayın kızlarbidahaki listeye yazarsınız yetişemem belki size hak gecmesin
Canim esma okuyacağımız icin sorun olmaz ama tabi sen bilirsin yine

C cansu_tr (Cansu) hayirli ve saglikli evlat sahibi olmak

Snigurucka (hayirli saglikli evlat sahibi olmak)

Shokella -- Aslıhan (en kısa zamanda hayirli saglikli evlat sahibi olmak)

A Ayas19 (Ayşegül) Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak

K Khvekokusu20 (Büşra ) hayirli ve saglikli olmasi dileğiyle kizima sahip çıkacak salih bir erkek evlat sahibi olmak duama katilanlarinda en kisa zamanda dualarinin hayirlisiyla kabul olmasi

lucina06 (hayirli sağlıklı evlat sahibi olmak)

Herkese 100 er tane " YA HALIK" OKUYORUZ
11 MART PAZARTESİ BITİRELİM INŞALLAH

Canlar hepinizin kandili mübarek olsun. Gonal f iğnesi kullanıyorum geçen pazartesiden beri şuan 7 tane yumurtam var doktor bunyen tüp bebek için daha elverişli çok yumurta oluşuyor dedi yinede cumartesi son bı kontrol yapalım dedi Rabbim bu mübarek günün hürmetine inşallah en fazla iki yumurtam büyür inşallah ikizlerim olur

Seninde kandilin mübarek olsun canım. Rabbim gonlundekini nasip eder inşallah.Hepiniz icin dua ediyorum. Ben bugün dilek tesbihi yapicam bu mübarek günde daha tesirli olur inşallah. Sizde yapın internete yazın nasıl yapıldığı yazıyor. Bu mübarek günün hurmetine Rabbim hepimize hayirli sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah

Tesbih namazı ve 12 rekatlik namazı kılacağım canım sonra bakarım duruma göre . Bugün doktorda kendimi olumsuzluga alistirmistim bu ayda olmadı gibisinden ama böyle bı tepkiyle karsilasacagimi düşünmüyordum saskinim napmam gerektiğini de bilmiyorum

Canımm seninde kandilin mübarek olsun bnde adeti bekliyorum tüp bebek için rabbim rast getirsin inşallah bu mübrek gecede kimin ne dileği warsa tez wakittw kabul etsin

Canımm seninde kandilin mübarek olsun bnde adeti bekliyorum tüp bebek için rabbim rast getirsin inşallah bu mübrek gecede kimin ne dileği warsa tez wakittw kabul etsin
Benim kesin sonuç cumartesi belli olacak ama ben şimdiden araştırmaya başladım Rabbim hayırlısıyla bütün isteyen herkese evlat sahibi olmayı nasip eder insallah

Benim kesin sonuç cumartesi belli olacak ama ben şimdiden araştırmaya başladım Rabbim hayırlısıyla bütün isteyen herkese evlat sahibi olmayı nasip eder insallah
Anlamadım cumartesi yumurta durumuna mı bakacaklar ?

Anlamadım cumartesi yumurta durumuna mı bakacaklar ?
Şimdi ben gonal f kullandım bugünde vuruldum yarın da vurulcam 7 tane yumurta var oluşan 3 seçenek sundu doktorum .
1 tedaviyi bırakıp tüp bebeğe devam etmek
2 50lik gonal f kullan iki gün ama büyütmeyebilir az gelir dedi
3 75 lik gonal f kullanmaya devam et iki gün daha yumurtlama gününe var belki bı ihtimal en fazla ikisi büyür diğerleri küçük kalır çatlatma iğnesi uygulariz dedi .
Umut dünyası işte bende o zaman 75lik vurulayim iki gün daha dedim aklımda kalacağına yapsa mıydım diye dusunecegime bı şansımı deneyim belki Rabbim nasip eder

Bn okudum rabbim kabul etsin inşallah hepimize hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…