Canim esma okuyacağımız icin sorun olmaz ama tabi sen bilirsin yinekızlar şimdi adet olmuşum moraller yine bozuk rabbimin bi bildiği vardır elbetbeni listeye yazmayın kızlarbidahaki listeye yazarsınız yetişemem belki size hak gecmesin
Seninde kandilin mübarek olsun canım. Rabbim gonlundekini nasip eder inşallah.Hepiniz icin dua ediyorum. Ben bugün dilek tesbihi yapicam bu mübarek günde daha tesirli olur inşallah. Sizde yapın internete yazın nasıl yapıldığı yazıyor. Bu mübarek günün hurmetine Rabbim hepimize hayirli sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahCanlar hepinizin kandili mübarek olsun. Gonal f iğnesi kullanıyorum geçen pazartesiden beri şuan 7 tane yumurtam var doktor bunyen tüp bebek için daha elverişli çok yumurta oluşuyor dedi yinede cumartesi son bı kontrol yapalım dedi Rabbim bu mübarek günün hürmetine inşallah en fazla iki yumurtam büyür inşallah ikizlerim olur
Tesbih namazı ve 12 rekatlik namazı kılacağım canım sonra bakarım duruma göre . Bugün doktorda kendimi olumsuzluga alistirmistim bu ayda olmadı gibisinden ama böyle bı tepkiyle karsilasacagimi düşünmüyordum saskinim napmam gerektiğini de bilmiyorumSeninde kandilin mübarek olsun canım. Rabbim gonlundekini nasip eder inşallah.Hepiniz icin dua ediyorum. Ben bugün dilek tesbihi yapicam bu mübarek günde daha tesirli olur inşallah. Sizde yapın internete yazın nasıl yapıldığı yazıyor. Bu mübarek günün hurmetine Rabbim hepimize hayirli sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
Canımm seninde kandilin mübarek olsun bnde adeti bekliyorum tüp bebek için rabbim rast getirsin inşallah bu mübrek gecede kimin ne dileği warsa tez wakittw kabul etsinCanlar hepinizin kandili mübarek olsun. Gonal f iğnesi kullanıyorum geçen pazartesiden beri şuan 7 tane yumurtam var doktor bunyen tüp bebek için daha elverişli çok yumurta oluşuyor dedi yinede cumartesi son bı kontrol yapalım dedi Rabbim bu mübarek günün hürmetine inşallah en fazla iki yumurtam büyür inşallah ikizlerim olur
Benim kesin sonuç cumartesi belli olacak ama ben şimdiden araştırmaya başladım Rabbim hayırlısıyla bütün isteyen herkese evlat sahibi olmayı nasip eder insallahCanımm seninde kandilin mübarek olsun bnde adeti bekliyorum tüp bebek için rabbim rast getirsin inşallah bu mübrek gecede kimin ne dileği warsa tez wakittw kabul etsin
Anlamadım cumartesi yumurta durumuna mı bakacaklar ?Benim kesin sonuç cumartesi belli olacak ama ben şimdiden araştırmaya başladım Rabbim hayırlısıyla bütün isteyen herkese evlat sahibi olmayı nasip eder insallah
Şimdi ben gonal f kullandım bugünde vuruldum yarın da vurulcam 7 tane yumurta var oluşan 3 seçenek sundu doktorum .Anlamadım cumartesi yumurta durumuna mı bakacaklar ?
Bn okudum rabbim kabul etsin inşallah hepimize hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsinC cansu_tr (Cansu) hayirli ve saglikli evlat sahibi olmak
Snigurucka (hayirli saglikli evlat sahibi olmak)
Shokella -- Aslıhan (en kısa zamanda hayirli saglikli evlat sahibi olmak)
A Ayas19 (Ayşegül) Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak
K Khvekokusu20 (Büşra ) hayirli ve saglikli olmasi dileğiyle kizima sahip çıkacak salih bir erkek evlat sahibi olmak duama katilanlarinda en kisa zamanda dualarinin hayirlisiyla kabul olmasi
lucina06 (hayirli sağlıklı evlat sahibi olmak)
Herkese 100 er tane " YA HALIK" OKUYORUZ
11 MART PAZARTESİ BITİRELİM INŞALLAH
Olur canım yeni listeye eklerim. Herbirimiz icin belirlediğimiz duaları okuyoruz . Listeye yazıyoruz zaten nekadar ne okunacağıKızlar ne okuyosunuz pek anlamadım ama beni de alır mısınız araniza
Canım benide ekler misin listeyeOlur canım yeni listeye eklerim. Herbirimiz icin belirlediğimiz duaları okuyoruz . Listeye yazıyoruz zaten nekadar ne okunacağı
Tabiki canım yeni listeye yazdim isminiCanım benide ekler misin listeye
Teşekkür ederim canım Allah kabul etsin inşallahTabiki canım yeni listeye yazdim ismini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?