- 9 Şubat 2018
- 884
- 1.005
- 63
Rabbim şifa versin canım inşallah bizlerde zamanı geldimi güzel haberi aliriz. Sadece beklemek yorucu isteOlumlu düşün olumlu olsun canım . İşe yarayan çok kişi var internette falan çok okumuştum ben ama bende gizli şeker var bide tiroidim biraz yüksek o yüzden hap kullanıyorum onlar etkiliyor dedi ilaçlar bana o yüzden etki etmemiş olabilir
Evet canım herkesin sınavı farklı işte Rabbim sonunu güzel eylesin inşallahRabbim şifa versin canım inşallah bizlerde zamanı geldimi güzel haberi aliriz. Sadece beklemek yorucu iste
Amin inşallah canım benimEvet canım herkesin sınavı farklı işte Rabbim sonunu güzel eylesin inşallah
Bitirmek üzereyim canımlucina06 canim okudunmu
Ben istiyorum
Yok canım ben regl dönemindeyim Allah dualarınızı kabul etsin.
Canım Listeyi tamamladım. Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallahC cansu_tr (Cansu) hayirli ve saglikli evlat sahibi olmak
Snigurucka (en kısa zamanda hayirli saglikli evlat sahibi olmak)
Shokella -- Aslıhan (en kısa zamanda hayirli saglikli evlat sahibi olmak)
A Ayas19 (Ayşegül) Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak
K Khvekokusu20 (Büşra ) hayirli ve saglikli olmasi dileğiyle kizima sahip çıkacak salih bir erkek evlat sahibi olmak duama katilanlarinda en kisa zamanda dualarinin hayirlisiyla kabul olmasi
lucina06 (hayirli sağlıklı evlat sahibi olmak)
Psikolojik Deliii (hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak)
Herkes icin 100 er "Hüvallahü’l hariku’l bariü" okuyoruz 16 MART CUMARTESİ bitirelim inşallah
Okudum canım ben allah kabul etsinC cansu_tr (Cansu) hayirli ve saglikli evlat sahibi olmak
Snigurucka (en kısa zamanda hayirli saglikli evlat sahibi olmak)
Shokella -- Aslıhan (en kısa zamanda hayirli saglikli evlat sahibi olmak)
A Ayas19 (Ayşegül) Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak
K Khvekokusu20 (Büşra ) hayirli ve saglikli olmasi dileğiyle kizima sahip çıkacak salih bir erkek evlat sahibi olmak duama katilanlarinda en kisa zamanda dualarinin hayirlisiyla kabul olmasi
lucina06 (hayirli sağlıklı evlat sahibi olmak)
Psikolojik Deliii (hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak)
Herkes icin 100 er "Hüvallahü’l hariku’l bariü" okuyoruz 16 MART CUMARTESİ bitirelim inşallah
Canm bn mazaretliyimde iki gün sonra bitecek ozamn okusam olur mu kusura bakmayın
Mazeretliykende okunabiliyor canımCanm bn mazaretliyimde iki gün sonra bitecek ozamn okusam olur mu kusura bakmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?