Hamile Kalmak İçin Dua Zinciri

Iste boyle düşünmeniz yanlış onuanlatmak istiyorum .Dualarin karışması diye bir sey soz konusu degil .Siz yürekten inanip içinizden gelendualari yapin .Mesela ben her cuma vakti Ya Evvel c.c zikrini 1000 kez okurdum. Gun icinde yururken otururken Hz Ibrahim in duasini bolca okurdum .
Sayiyla yapilan zikirleri bos animda oturur okurdum .
41 Meryem Suresi annem benim icin okudu mesela .
70 000 Lem Yelid burda kizlar benim icin okudu vs
Tesekkur ederim Allah size de nasip etsin insallah .
 
Salatı tefriciye aklımda yoktu. Teşekkürler. Peki birkaç zikir çeksem esmalardan. Olur mu ? Yani karman çorman olmasın? Ters bir şey yapmaktan korkuyorum. Allahın ismi hrpsi güzel ama ben yanlış yapmayayom diye titizleniyorum.
 
Birkaç esma zikir yapsam olur yani? Duaya oturfuğumda arka arkaya yspsam olur mu? Günüm işyerinde geçiyor. Öğle tatilinde veya akşam yapabilirim.
 
Ben Ya Varis zikrini çektim. Pek çok da dua okudum. Bebeğimin kalbi durdu. Bana dediler ki sen çok karıştırdın. Ya Varis yerine başka esma çekseydin falan vb içim çok yandı. Sanki bebeğe ben zarar verdim gibi hissettim. O yüzden arayışım var. Yani kim neyi doğru yaptı? Nasıl sonuçlandı? Bebeğimi yeni kaybettim nereye bakınacağımı şaşırdım.
 
bebeğin için çok üzldüm.Senin yaptığın yanlış birşey yok bence.Onun vakti o kadarmış sin kalpten dua etmeye devam et.milletin lafına bakma.
 
Allah in ismini anmak ne zaman yanlışolmus .Bunu soyleyen kisilerden uzak durun zira akillarinda bir sorun olmali ki sizi yanlis yonlendirmeye çalışmışlar.
Rabbimiz isteyin vereyim derken sen cok karistirdin nedir ya pess !
Esmalari gun icinde akliniza geldikce okuyabilirsiniz. Allah i anmanin yeri zamani yoktur .Her zaman her yerde zikir yapılabilir.Yeter ki okumak isteyin .Bir sure sonra fark edersiniz ki farkinda olmadan dua ediyorsunuz .Bebegin kalbinin atmasi icin ben Ya Mubdî c.c esmasini gunde 100 kez elimi karnima koyup okumustum.
 
Paylasırken tarih olarak su gun bitsin derseniz iyi olur devamlı takip edemiyorum burayı..
Saolun kızlar
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…