Hamile Kalmak İçin Dua Zinciri

Yeni dua için bı önerim var Yasin suresinin son iki ayetini 1001 defa okumak gerekliymis bı araştırın isterseniz burada okunmasa da belki kendi için okumak isteyenler olur

Yeni dua için bı önerim var Yasin suresinin son iki ayetini 1001 defa okumak gerekliymis bı araştırın isterseniz burada okunmasa da belki kendi için okumak isteyenler olur
Öneri için çok teşekkür ederim. Mesajı gördüm ve hemen araştırdım. Son iki ayet için kabul olunmayacak dua yoktur diyor. Sadece bir sitede yalnızca 82.ayer okunur yazıyor. Allahın "ol" emriyle ilgili kısım.

Merhaba, Zariyat suresinin 47. Ve 48. Ayetleri haşlanmış kabukları soyulmuş yumurtaya yazılır diyor. Hangi kalemle nasıl yazılacak bilen var mı ?

C cansu_tr (Cansu) hayirli ve saglikli evlat sahibi olmak

Snigurucka Snigurucka (hayirli saglikli evlat sahibi olmak)

Shokella -- Aslıhan (en kısa zamanda hayirli saglikli evlat sahibi olmak)

A Ayas19 (Ayşegül) Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak

K Khvekokusu20 (Büşra ) hayirli ve saglikli olmasi dileğiyle kizima sahip çıkacak salih bir erkek evlat sahibi olmak duama katilanlarinda en kisa zamanda dualarinin hayirlisiyla kabul olmasi

lucina06 (hayirli sağlıklı evlat sahibi olmak)

dior34 (Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak)

S sekerportakali -m (hayirli sağlıklı evlatsahibi olmak)

1meyra ( hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak )

S SiriusBlackK (hayirli sağlıklı evlat sahibi olmak)

memurhanim memurhanim (hayirli sağlıklı evlat sahibi olmak)

M mutlulukmavilimsbr (kadriye) hayirli sağlıklı evlat sahibi olmak

G Gonlumcicekolsun (hayirli sağlıklı evlat sahibi olmak)

P Podik (hayirli sağlıklı evlat sahibi olmak) bu listedeki herkes devam ediyormu

Uygunsa ben devam ederim

Ben devam canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…