Hamile Kalmak İçin Dua Zinciri

Yeni zikrimiz Ya Halik c.c
izmir3534
gurbet
agustos72
Bu 3 arkadasimiz icin toplam 600 tane okuyoruz .Okuduktan sonra mutlaka okudum diye buraya yazin lutfen .Yarin da geri kalan arkadaslar icin okuyoruz Allah kabul etsin

Kızlar lem yelid in anlamını biliyorsunuzdur, doğmamış demek..lem yelid velem yuled Allahın doğmamış ve doğrulmamış olduğundan bahsediyor..Bu konuda güvendiğim bi yakınım bu duayı çocuk için okumanın doğru olmayacağını söyledi..

Yakininiz ne kadar ilim sahibi bilmiyorum ancak bu duayi diyanetin kadrolu bayan imam hatibinden ogrendim ve kalpten isteyerek okudum Rabbim de kabul etti .Benim 2 tanıdığim bu duayi bitirdikleri ay hamile kaldi ben de duadan 3 hafya sonra cok şükür ki .Tercih meselesi okumak ya da okumamak

Kuran kursu öğreticisi canım..Rabbim vesile ediyor bi şeyleri işte..senden de burdaki herkesten de Allah razı olsun

Canım ben arkadaşlar için okudum kacirmisim azıcık ama yetiştim sanırım benide eklersen sevinirim

Ya Halik c.c
yelsem
raortac
D demircemre
Bu 3 arkadasimiz icin toplam 600 tane okuyoruz .Okuduktan sonra mutlaka okudum diye buraya yazin lutfen .Yarin da geri kalan arkadaslar icin okuyoruz Allah kabul etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…