canım sakin ol Allah yardımcın olsun inşallah kötü bir şey yoktur çok kişi okudum burda kanaması olup düzelenKanamam var hastaneye gidiyoruz dua edin lutfenkendime gelince yazacagim listeyi
Canım Rabbim yardımcın olsun inş. Kalbini ferahtur. Rabbim emeklerinin karşılığını sana bağışlar inş.Kanamam var hastaneye gidiyoruz dua edin lutfenkendime gelince yazacagim listeyi
Allah bağışlasın sana bebeğini. İnşallah sorun yokturKanamam var hastaneye gidiyoruz dua edin lutfenkendime gelince yazacagim listeyi
inşallah bi sorun yoktur. Rabbim yardımcın olsunKanamam var hastaneye gidiyoruz dua edin lutfenkendime gelince yazacagim listeyi
İnşallah bebeğin tutunur sana. Bir arkadaşa meryem suresini okumuştum. Sana da dua ettim. Rabbim bebeğini sana bağışlar inşallahKizlar iki cihazla alttan bakti kalp atisini goremedi forumdaki kizlar erken diyor haftaya kadar kalbin atmasi lazim bos gebelikten falan bahsetti düşük riskim devam ediyor bugun ki listeye kendimi de ekliyorum lutfen dua edin
hemen okuyorum inşallah. Ya mübdi okumak gerek. 99 ' katları şeklinde.Ya Evvel c.c
muhakemat
@limonlutarcinlikek
yelsem
sonican
Afilim92 (düşük tehlikem icin )
Toplam 500 tane Allah kabul etsin
Okudum Allah kabul etsin inşallahYa Evvel c.c
muhakemat
@limonlutarcinlikek
yelsem
sonican
Aaaa tamam yaaa Allah acil şifa versinKanamam var hastaneye gidiyoruz dua edin lutfenkendime gelince yazacagim listeyi
Okudum. Allah kabul etsin inşallah.Ya Evvel c.c
muhakemat
@limonlutarcinlikek
yelsem
sonican
Bir sonraki listeye katilabilirsiniz biraz daha iyiyim şükürBeni de alır mısınız acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?