Geç oldu biraz ama arkadan tamamlıyorum.Allah kabul etsin.yeni liste için katılırım.Ya Evvel c.c
@muhakemat
Beth18
yelsem
sonican
Afilim92 (düşük tehlikem icin )
Toplam 500 tane Allah kabul etsin
Okudum.Allah kabul etsinYa Evvel c.c
D ddesen
@gurbet
@izmir3534
Ftzgmz7
Toplam 400 tane okuyoruz Rabbim kabul etsin Hayirli kandiller
Okudum Allah kabul etsin
Okudum Allah kabul etsin inşallahOkudum Allah kabul etsin
Kizlar dün de soylemistim.Bu Lem Yelid duasini okutup da hamile kalan 2 kisiyi biliyorum.Biz de niyetimizi alıp dua edelim hep birlikte insallah.Bu duanin özelliği duayı dağıtıyoruz okuyan kişi ismen size dua ediyor belki 10 ,belki 30 ...kisi sizin icin dua etmis oluyor dua cok kisa zaman .Forumdan takibini, yapmak çok zor olur.Herkes duayı kendi cevresine dağıtsın isterseniz ....
Hamile kalmak için
70.000 tane Lem yelid çekmeli.
Bir de Ya vâris zikri günde 707 kez çekilmeli katılmak isteyenlerle yurutebilirz herkes,günlük zikrini cektikten sonra bugun cektim diye yazar hem unutmamis,oluruz ve gayretli,oluruz ne dersiniz?
Dua ettigimiz arkadaslarimizdan Hamiş olanlar
1 @Afilim92(15.Kasim 2017 )
Kendi adiniza niyet edip gunde 707 tane okumaya gayret edebilirsiniz .Icinizden geldigi gibi.Ilk sayfadaki gibi yürütmüyoruz sayfayi listeye okuyoruz artikCanım Ya Vâris için niyetimiz nasıl olacak ?
Kendi adiniza niyet edip gunde 707 tane okumaya gayret edebilirsiniz .Icinizden geldigi gibi.Ilk sayfadaki gibi yürütmüyoruz sayfayi listeye okuyoruz artik
Olur tabi ki Ya Halik c.c Ya Kadir c.c Ya Evvel c.c Rabbi hebli mines salihin okuyabilirsinKendim gün içinde tamamlarım sanırım zaten canım. Oda hamile kalmak için dimi. Ben tüp bebek sürecindeyimde onada olur sanırım dimi
Olur tabi ki Ya Halik c.c Ya Kadir c.c Ya Evvel c.c Rabbi hebli mines salihin okuyabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?