rabbi hebli mines salihin. efalim92 konu sahibi. ben size okuycam bu akşam. Allah yüzünü güldürsünBeni de listeye eklermisiniz transfer icin hazirlaniyorum ilk transferim gecen ay ngs saglikli gelen embriyo idi rahim kalinligi hormonlar her sey muhtesemdi sadece rabbim ol demedi o yuzden dualara cok ihtiyacim var baskasinin yaptigi dualarda cok makbulmüs birbirimize dua edelim benim ne cekmem lazim
Okudum. Allah kabul etsin inşallah.Rabbi hebli mines salihin
@raortac
@Gokkusagi80
@sonican
S Syh3
1 kisi icin 100 toplam 400 tane okuyoruz .Liste bitmeden grubu terk etmeyiniz. Okuyunca belirtiniz .
amin canım. Allah razı olsunOkudum. Allah kabul etsin inşallah.
amin canım. bugünün hürmetine. bende akşam okuycam. işteyim şu anOkudum allah kabul etsin
amin. Allah razı olsunOkudum. Allah kabul etsin.
rabbi hebli mines salihin. efalim92 konu sahibi. ben size okuycam bu akşam. Allah yüzünü güldürsün
okudum. Mevlam kabul etsin.Rabbi hebli mines salihin
@raortac
@Gokkusagi80
@sonican
S Syh3
1 kisi icin 100 toplam 400 tane okuyoruz .Liste bitmeden grubu terk etmeyiniz. Okuyunca belirtiniz .
sizin içinde 100 kere okudum. Allah kabul etsinBeni de listeye eklermisiniz transfer icin hazirlaniyorum ilk transferim gecen ay ngs saglikli gelen embriyo idi rahim kalinligi hormonlar her sey muhtesemdi sadece rabbim ol demedi o yuzden dualara cok ihtiyacim var baskasinin yaptigi dualarda cok makbulmüs birbirimize dua edelim benim ne cekmem lazim
Allah Razı olsunBugünkü arkadaşlar icin toplam 400 tNe okudum Allahim muradiniza kavuştursun
Allah Razi olsun...Bugünkü arkadaşlar için okudum Allah kabul etsin inşallah
afilim92 listedeki arkadaşlar okundu. yeni listeyi atarmısınız?Okudum. Allah kabul etsin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?