Hamile Kalmak İçin Dua Zinciri

Dunki ve bugun ki arkadaslar icin okursanız yarinki listeye sizi de eklerim haksizlik olmasin

Tabiki olmasin iki gundur yaziyorum ne yapacagimi sasirdim eklenmek icin bende okuyum diye ama kimse cevap vermedi kimsenin önüne gecme yada yerine gecmeye calismadim haksizlikta yapmadim

Tabiki olmasin iki gundur yaziyorum ne yapacagimi sasirdim eklenmek icin bende okuyum diye ama kimse cevap vermedi kimsenin önüne gecme yada yerine gecmeye calismadim haksizlikta yapmadim
Okuduysaniz zaten ben isminizi yazarim alındınız sanirim ama kirmak icin yazmadim listeye katilmak isteyen herkese yazdığım genel bir mesaj .O kadar gelen giden oluyor ki hepsini tek tek takip etmem cok zor .Sadece katilacagini belirtip duzenli okuyan kisilere sirayla liste oluşturuyorum .Zaten okuduğunuzu yazdiysaniz ilerleyen listede sizi mutlaka yazarim

Dün ve bugün kü arkadaslar icin toplam 800 kere okudum,bilginize

afilim92 bu liste haricinde umudumtv cansu justmarried sonican a da bugün okuma yapıcam. yarın dışarda olucam.Allah dualarımızı kabul etsin
Allah kabul etsin okudum. yarınki isimler içinde okudum. umudumtv cansu justmarried sonican ve Afilim92 toplam 500 tane. yarın evde olmuycam. Rabbim dualarımızı kabul etsin

Okudum Rabbim kabul etsin inşallah. Hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…