Dunki ve bugun ki arkadaslar icin okursanız yarinki listeye sizi de eklerim haksizlik olmasinBeni de eklermisiniz listeye yoksa sirami var bilemedim
Dunki ve bugun ki arkadaslar icin okursanız yarinki listeye sizi de eklerim haksizlik olmasin
Okuduysaniz zaten ben isminizi yazarim alındınız sanirim ama kirmak icin yazmadim listeye katilmak isteyen herkese yazdığım genel bir mesaj .O kadar gelen giden oluyor ki hepsini tek tek takip etmem cok zor .Sadece katilacagini belirtip duzenli okuyan kisilere sirayla liste oluşturuyorum .Zaten okuduğunuzu yazdiysaniz ilerleyen listede sizi mutlaka yazarimTabiki olmasin iki gundur yaziyorum ne yapacagimi sasirdim eklenmek icin bende okuyum diye ama kimse cevap vermedi kimsenin önüne gecme yada yerine gecmeye calismadim haksizlikta yapmadim
afilim92 bu liste haricinde umudumtv cansu justmarried sonican a da bugün okuma yapıcam. yarın dışarda olucam.Allah dualarımızı kabul etsinRabbi hebli mines salihin
@limonlutarcinlikek
gurbet
Ftzgmz7
yelsem
1kisi icin 100 toplam 400 tane okuyoruz
Okuduysaniz zaten ben isminizi yazarim alındınız sanirim ama kirmak icin yazmadim listeye katilmak isteyen herkese yazdığım genel bir mesaj .O kadar gelen giden oluyor ki hepsini tek tek takip etmem cok zor .Sadece katilacagini belirtip duzenli okuyan kisilere sirayla liste oluşturuyorum .Zaten okuduğunuzu yazdiysaniz ilerleyen listede sizi mutlaka yazarim
Allah kabul etsin okudum. yarınki isimler içinde okudum. umudumtv cansu justmarried sonican ve Afilim92 toplam 500 tane. yarın evde olmuycam. Rabbim dualarımızı kabul etsinafilim92 bu liste haricinde umudumtv cansu justmarried sonican a da bugün okuma yapıcam. yarın dışarda olucam.Allah dualarımızı kabul etsin
Okudum Allah kabul etsin.. canım bi arada "Ya Halık Ya Bari Ya Musavvir" çekelim..Rabbi hebli mines salihin
@limonlutarcinlikek
gurbet
Ftzgmz7
yelsem
Okudum. Allah kabul etsin inşallah. Hakkımızda hayırlısını nasip eder inşallah.Rabbi hebli mines salihin
@limonlutarcinlikek
gurbet
Ftzgmz7
yelsem
Okudum. Allah kabul etsin inşallahRabbi hebli mines salihin
C cansu_tr
U Umudumtv
just_married
1kisi icin 100 toplam 300 tane okuyoruz Allah kabul etsin
ben dün okumuştum. Allah kabul etsin. yüzlerimizi güldürsün tez vakitde. AminAllah kabul etsin okudum. yarınki isimler içinde okudum. umudumtv cansu justmarried sonican ve Afilim92 toplam 500 tane. yarın evde olmuycam. Rabbim dualarımızı kabul etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?