- 3 Haziran 2017
- 2.758
- 4.012
- 133
'' Yâ Erhamerrâhimin ''
just_married
Bir kişi için 313 tane okuyoruz.
Allah kabul etsin inşallah.
YENİ DUAMIZ
"Hüvallahü'l hariku'l bariü"
Anlamı: Allah yaratandır ve yoktan var edendir.
Katılmak isteyenler?[/QUOT
Okudum. Allah kabul etsin.'' Yâ Erhamerrâhimin ''
just_married
YENİ DUAMIZ
Katılmak isteyenler?
KAN VERMEMİŞ MİYDİN CNM?Kızlar acil dualarınıza ihtiyacım var kaçar tane çekebiliyorsanız, Esra için diyerek “El mübdi” çekebilirmisiniz.
İdrar testim önce pozitif çıktı,
Bugunki silik gibi, kimyasaldan şüpheleniyorum. Bebeğimin bana tutunması için Allah rızası için yardım edin lütfen... Yarın bat günüm adet olmak istemiyorum sinir sistemim çöktü sabahtan beri
Yarın bat gunum yarın vercektim çalıştığım için gidemedim ama bu durumda bi anlamı yok sanırımKAN VERMEMİŞ MİYDİN CNM?
Dil-i bitab cnm yeni duamız yarın başlıcak. katılıyorsun demi?
Kızlar acil dualarınıza ihtiyacım var kaçar tane çekebiliyorsanız, Esra için diyerek “El mübdi” çekebilirmisiniz.
İdrar testim önce pozitif çıktı,
Bugunki silik gibi, kimyasaldan şüpheleniyorum. Bebeğimin bana tutunması için Allah rızası için yardım edin lütfen... Yarın bat günüm adet olmak istemiyorum sinir sistemim çöktü sabahtan beri
Allah razı olsun.Saymadan okiyayim insAllah ben okuyabildigim kadar, dini paylasim alaninda mucizeolsakeske arkadasimızın paylastigi bir dua var okumani tavsiye ederim.Rabbim saglikla hayirla kavusmani nasip etsin.bebeğine
Dini paylasim alani sayfasi var ya oraya bak canim orda varAllah razı olsun.
@Mucizeolsakeske hangi dua canım.
okudum ALLAH kabul etsin. niyetine okudum just_married nickini hatırlayamadım. namazın ardından okumamı yapıyordum.farklı bir nick aklımda kalmıştı. ama okumanın sonunda birden kafamda just_married ismi belirdi. duamı just_married e yaptım. bunu paylaşmak istedim. rabbimin yardımı kesinlikle'' Yâ Erhamerrâhimin ''
just_married
YENİ DUAMIZ
Katılmak isteyenler?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?