Hamile Kalmak İçin Dua Zinciri

Okudum rabbum.hayirli evlatlar verimsin.cumlemize

Kizlar bana dua ettiginiz icin Allah sizden bin kere razi olsun. 1 saat once test yaptim sonuc pozitif. Dualarinizi esirgemeyin .insaAllah Rabbim kucagimada almayi nasip etsin. Rabbim cumlemize nasip etsin hayirli ve saglikli evlatlar

Kizlar bana dua ettiginiz icin Allah sizden bin kere razi olsun. 1 saat once test yaptim sonuc pozitif. Dualarinizi esirgemeyin .insaAllah Rabbim kucagimada almayi nasip etsin. Rabbim cumlemize nasip etsin hayirli ve saglikli evlatlar

Canim hayirli olsun rabbim saglikla ve hayirla kucahina almayi naisp etsin.sende vize dua et:)

Canim hayirli olsun rabbim saglikla ve hayirla kucahina almayi naisp etsin.sende vize dua et:)
Allah razi olsun insallah hevesimiz kursagimizda kalmaz. Rabbim tum isteyenlere hayirlisiyla sagliklisiyla nasip etsin.

Canim hayırlı olsun Rabbim kucagina almayi da nasip etsin insallah. Tup bebek miydi senin?

maşallah canım. Allah kucağına da almayı nasip etsin. Rabbim hepimize yardım etsin

yerleşme kanamasıdır korkma arkadaşımda idrar testinde pozitif gördü kan vermeye gideği gün kan gibi geldi akıntı. düşük diye üzüldü yerleşme kanamasıymış. seninde aynısı canım.
Insallah canim. Tekrarlanan dusuklerim oldugu icin insan uzuluyor ama olsun Allah buyuktur varsa rizki devam eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…