Insallah tatlim@Mucizeolsakeske iyi haberlerle gelicen canım. inanıyorum
Aminnnn tatlim Rabbim kimsenin hevesini kursaginda birakmasin@Mucizeolsakeske canım rabbim hakkında yarın hayırlısını nasip eder inş.
Aminn tatlim amin. Insallah bizede nasip olur keseyi gormek kalp atisini duymak kucagimiza sag salim almak@Mucizeolsakeske insaAllah yarin hayirli haberlerle geleceksin canim Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin aratmadan versinn
Aminn tatlim amin. Insallah bizede nasip olur keseyi gormek kalp atisini duymak kucagimiza sag salim almak
Allah razı olsun cnm
allah razı olsun canım rabbim dualarımızı kabul etisin inşallahS sen iste allah duyar ( şükran )
D darrbee ( betül )
just_married ( fatma )
@Gokkusagi80 ( kadriye )
C cansu_tr (Cansu)
S Syh3 ( ilknur )
@Mucizeolsakeske (elif )
Ftzgmz7 (Gamze)
Canlar hastalanabilirim o yüzden hepinize okudum eksik olan okumadıgim kişi varsa söyleyin lütfen inşallah hastalanmam ama hastalanirsam okuyamadigim kişi olmasın diye okudum
Ben varim canim sanirim en sona ekleyecekS sen iste allah duyar ( şükran )
D darrbee ( betül )
just_married ( fatma )
@Gokkusagi80 ( kadriye )
C cansu_tr (Cansu)
S Syh3 ( ilknur )
@Mucizeolsakeske (elif )
Ftzgmz7 (Gamze)
Canlar hastalanabilirim o yüzden hepinize okudum eksik olan okumadıgim kişi varsa söyleyin lütfen inşallah hastalanmam ama hastalanirsam okuyamadigim kişi olmasın diye okudum
Kusura bakma seni atlamisim canımBen varim canim sanirim en sona ekleyecekFtzgmz7 değil mi canim
okudum ALLAH kabul etsin aminnn27.12.2017 listemiz
**Rabbi hebli mines salihin**
@Gokkusagi80 ( Kadriye )
C cansu_tr
S Syh3 ( İlknur )
Her bir kişi için 100 tane toplam 300 tane okuyoruz.
Rabbim dualarımızı tez vakitte kabul etsin inşallah.
aminnn canım aminnnKusura bakma seni atlamisim canım
Bende en son geçen ay 26sinda adet oldum dün akşam karnıma kramp giriyordu uykudan uyandım bugünde acayip halsizim insallah hamileyimdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?