çok sevindim canım 2 gündür merak içinde bakıyordum test sonucu görmek için:)Insallah insallah :)
:) Allah razi olsun canm iyiki 8.gun idrar testi yaptigimda kan vermemisim . Iki gunde bir ugrastircaklardi. Cok sukur sabirla bekledim kac icin degerim degerim guzel cikmisçok sevindim canım 2 gündür merak içinde bakıyordum test sonucu görmek için:)
2 gun geçmiş yapsana test 5.haberi de alalim :)@Mucizeolsakeske çok sevindim hatta bayıldım görünce insallah çok güzel bı hamilelik gecirirsin canım benim bebeğini sağlıcakla kucağına alırsın amin amin amin. İnşallah 5.hamile de ben olurum 2 gün oldu adetim geçeli ama birkaç gün bekleyim diyorum 2 gecedir de geceleri karnıma giren kramplarla uyanıyorum hayırdır inşallah
Allah imm insallah sanada nasip eder canim benim. Rabbim saglikli bir hamilelik hayirli ve saglikli evlatlar dunyaya getirmemizi nasip etsin.@Mucizeolsakeske çok sevindim hatta bayıldım görünce insallah çok güzel bı hamilelik gecirirsin canım benim bebeğini sağlıcakla kucağına alırsın amin amin amin. İnşallah 5.hamile de ben olurum 2 gün oldu adetim geçeli ama birkaç gün bekleyim diyorum 2 gecedir de geceleri karnıma giren kramplarla uyanıyorum hayırdır inşallah
Allah razi olsun canm :)) dilerim isteyenlere nasip olur Allah in izniyleTebrikler @Mucizeolsakeske mucizen seninle 4.hamilemiz sensin
Aminn tatlim darisi isteyenlerin basina olsun:)@Mucizeolsakeske tebrik ederim Rabbim saglikla kucagina almayi ve büyütmeyi nasip etsin hayirli evlat olsun insAllah
İnşallah canımAllah imm insallah sanada nasip eder canim benim. Rabbim saglikli bir hamilelik hayirli ve saglikli evlatlar dunyaya getirmemizi nasip etsin.
Benim adetim ya 3 - 4 gün önce gelir yada 3-4 gün sonra gelir biraz bekliyim hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum canım2 gun geçmiş yapsana test 5.haberi de alalim :)
okudum ALLAH kabul aminnFtzgmz7
28.12.2017 dua listesi
**Rabbi hebli mines salihin**
@Mucizeolsakeske ( Elif )
Ftzgmz7 ( Gamze )
Dil-i bitab
Bir kişi için 100 tane toplam 300 tane okuyoruz.
Rabbim tez vakitte dualarımızı kabul eylesin inşallah.
Yeni duamız Ya Varis c.c katılmak isteyenler?
Konu cok dagildigi icin tekrar yazdim kime okundugunu tatlim. Bu arada yrni duaya da varim Allah in izniyle.
Amin canmokudum ALLAH kabul aminn
Okudum Rabbim kabul etsinFtzgmz7
28.12.2017 dua listesi
**Rabbi hebli mines salihin**
@Mucizeolsakeske ( Elif )
Ftzgmz7 ( Gamze )
Dil-i bitab
Bir kişi için 100 tane toplam 300 tane okuyoruz.
Rabbim tez vakitte dualarımızı kabul eylesin inşallah.
Yeni duamız Ya Varis c.c katılmak isteyenler?
Konu cok dagildigi icin tekrar yazdim kime okundugunu tatlim. Bu arada yrni duaya da varim Allah in izniyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?