Hamile kalmak için dua

Karacatiii

Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2021
298
En iyi cevaplar
1
131
18
30
Selamun aleyküm arkadaşlar
Çok bunaldım herkesten Dua istiyorum lütfen benim için de dua edebilir misiniz çok zor durumdayım gebe kalmak istiyorum

Çok bunaldım herkesten Dua istiyorum lütfen benim için de dua edebilir misiniz çok zor durumdayım gebe kalmak istiyorum
Siz de kendiniz için Meryem suresini okuyabilirsiniz.? Burda dua grupları var onlara katılabilirsiniz. Rabbim gönlünüze göre versin nşallah🙏

Bende sizinle aynı durumdayım İnşallah Rabbim tez zamanda Nasip edecek Annelik duygusunu bizlere de 🤗🥺 sizin için reglim bittiği dönemde Azizi Mahmut Hüdayi Hz gidip dua edicem inşallah 🤲🏻🥰

Bende sizinle aynı durumdayım İnşallah Rabbim tez zamanda Nasip edecek Annelik duygusunu bizlere de 🤗🥺 sizin için reglim bittiği dönemde Azizi Mahmut Hüdayi Hz gidip dua edicem inşallah 🤲🏻🥰
Bende sizin için dua edeceğim çok teşekkür ederim inşallah biz de bebeklerimize kavuşacağız

MssPARE MssPARE ve Var bir dilegimiz Var bir dilegimiz in dua topikleri var onlara katılabilirsiniz
Kızlar bol bol inşirah süresi okuyun ve Enbiya süresi 88 89 90 91 ci ayetlerini bol okuyup dua edin
Tabiki bir dünya dua süre var içinizden nasıl geliyor sa dualar edin
Rabbim tez zamanda kucağınıza sevimli sağlıklı bebeler versin 🤲😊😍

Rabbim isteyen herkese tez zamanda hayirla saglikla afiyetle nasip etsin 🥰
Enbiya/89. Ayeti de okuyabilirsiniz anlami cok guzel. Hz. Zekeriyyanin evlat isteme duasi
Bir de dua ederken toplu dua etmeyi unutmayalim kardeslerim, kendimizle birlikte isteyen herkese edelim. Ufak da olsa dua etmeden evvel o gun niyet tutarak bir sadaka verelim.

Rabbim isteyen herkese tez zamanda hayirla saglikla afiyetle nasip etsin 🥰
Enbiya/89. Ayeti de okuyabilirsiniz anlami cok guzel. Hz. Zekeriyyanin evlat isteme duasi
Bir de dua ederken toplu dua etmeyi unutmayalim kardeslerim, kendimizle birlikte isteyen herkese edelim. Ufak da olsa dua etmeden evvel o gun niyet tutarak bir sadaka verelim.
Amin inşallah tabi ki okurum teşekkür ederim sagolun

Back
X