Hamile kalmak için hangi ilaç tedavilerini görüyorsunuz arkadaşlar...LüTFeN YaZıN!!!

pkoluyum gectiğimiz ay soğan kürü denedim . bu ayda klomen ve catlatma iğnesiyle tedaviye başladık inşallah cok uzun sürmez

klomen + çatlatma iğnesi.. sıra aşılamada sanırım..

Klomenle başladım rahim filmi cekildim daha sonra Serophene + çatlama iğnesi ve o bur ay asilamaya geçecek galiba ama bu ay dinleniyorum ilac kullanmicam

ya bu kürler işe yarıyo muBende kuru incir kürüne başlayayım dedim dr. saraçı izledimde???....

ewt cnm söle​
Ben 19 yasndyım 7aylık evlıyım ve dr gıttım klomen ve catlatma ıgnsı kullndm bugun adetımın 3 gunu ama olmadım yanı ama ıgnenın vuruldu gunun sabahına sol kasık cok agrıodu yanı

hormon ilaçları olduğu için oluo ağrılar bildiğimceBende ilacımı kullanmaya başlayınca çok oluoAma klomen ve çatlatma iğnesi demişin ben daha o tedaviyi görmedim canm pek yardımcı olamıycam...

Senn ilk tedavi nasıl başladı ilaçla mı direk çatlatma iğnesi falan mı
Benim prl yüksekti düşürmk için dostinex sonrasındada duphastonla dewam ediyorumm 6 ay içerisinde bu tedavileri gördüm...​
Bnde duphaston kullndm canm ya ılac kullndm ben ya ee smdı hamlmısın sen pekı klomen ıgne kullndm bugun 3 gunu adetmn de bakalımnolcak

yok canm değilim...Duphastona dewam 2. kutum olucak doktorum 5-6 kutu dewam ediceğimizi söyledi online jinekolog doktora sordum tedavin doğru ama yanında yumurta uyarıcı almamı söyledi bidahi ki kontrolümde doktoruma söyliycemBakalım hayırlısı artık hakkımızda inşllh yakın zamanda Allah nasip etsin...hepimize!..BeBiŞ...

yok canm değilim...Duphastona dewam 2. kutum olucak doktorum 5-6 kutu dewam ediceğimizi söyledi online jinekolog doktora sordum tedavin doğru ama yanında yumurta uyarıcı almamı söyledi bidahi ki kontrolümde doktoruma söyliycemBakalım hayırlısı artık hakkımızda inşllh yakın zamanda Allah nasip etsin...hepimize!..BeBiŞ...
Cok sukur bebisim olucak jayrlısıyla rabbım herkese versn ınsallah cok mtlyum ben

Cok sukur bebisim olucak jayrlısıyla rabbım herkese versn ınsallah cok mtlyum ben
Senn adına sevindimm canm AMİNNNN
İNŞLLAH
Senn tedavi sürecin nasıl başladın baştan sona Kaç ay sürdü Ayrıntılı bilgi werirsen sewinirim canmİnsan bu ayda olmadı diyince yani o kırmızı kartı(regl) görünce moreli bozuluo acaba diorm bi sorun mu war....???

Senn adına sevindimm canm AMİNNNN
İNŞLLAH
Senn tedavi sürecin nasıl başladın baştan sona Kaç ay sürdü Ayrıntılı bilgi werirsen sewinirim canmİnsan bu ayda olmadı diyince yani o kırmızı kartı(regl) görünce moreli bozuluo acaba diorm bi sorun mu war....???​
Canım ben g.anteplıyım bırda bı doktra gttım ıyı bı doktr ve evlılıgmn 3 veya 4 ayı gttım dktra ılac verdı takı gecen aya kadar bu snra klomen ve ovıtrelle catlatma ıgnesı verdı dedı gunlerde beraber oldum dktrun sol kasıkta agrı hıssettım catlıomus megerse sonrada gunum gectı test yaptım ıkı czgı cıktı hayrlısı olsn rabbm tum ıstyenlere versn ınssss

Hayırlı olsun canm yaaa ne güzel bi duygudur şimdi Darısı bebiş bekleyenlere... :)
Durmak yok tedaviye dewam bizde...

pkoluyum gectiğimiz ay soğan kürü denedim . bu ayda klomen ve catlatma iğnesiyle tedaviye başladık inşallah cok uzun sürmez
canım öncesinde nasıl ilaçlar kullandın...Bende incir kürüne başlıycam araştırdım 15 gün bunu uyguluycam adet olursam bittikten 2 gün sonra 15 gün olmakla soğan kürüne dewam edicem hakkımızda hayırlısı inşllh...

arkadaşlar 6 aydır çocuk istiyoruz fakat olmadı henüz. son 2 ay ovülasyon testi kullandım. pozitifi hiç göremeyince perşembe günü doktora gittim. tesadüfen o günde adetimin 22. günüydü. progesteron testi istedi. bir de adetinin 3.günü gel hormon testi yapalım dedi. tahlil sonuçlarına ulaştım. henüz doktora gidemedim. test sonucu şu şekilde bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi lütfen ?
progesteron 0.3
follicular <0.1-0.3
mid-cycle 1.2-15.9
luteal <0.1-0.2
hamile 1.trimester 2.8-147.3
hamile 2.trimester 22.5-95.3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…