Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O nasıl konuşma şekli ya komik mısınız insan gibi bişey sordumbol seks deneyerek bodozlama yapıp kalmıştım
ciddi olarak cevap verdim yalnız. Ciddi ciddi aralıksız 7 gün boyunca yapıp hamile kaldım. Şakası nerede bunun ?O nasıl konuşma şekli ya komik mısınız insan gibi bişey sordum
Bende yapıyorum yumurtlamadan istibaren ama sonuç negatifciddi olarak cevap verdim yalnız. Ciddi ciddi aralıksız 7 gün boyunca yapıp hamile kaldım. Şakası nerede bunun ?
Biraz kafa sakinliği gerekiyor sanırım. Ben aylarca denedim özellikle yumurtlama günlerini bularak yaptım hep hüsran oldu. En son bu ayda deneyeceğim yoksa korunmaya başlayacağım dedim. Reglim bitti, bittikten tam 1 hafta sonra her gün yaptım.Bende yapıyorum yumurtlamadan istibaren ama sonuç negatif![]()
Bende bu sitesi silcem artık bakmicam çünkü piskolojim bozuluyor her baktıkça yumurtalık tembelliği var 2 yıldır korunmuyorum ama hiç hamileik oluşmadı galiba zamana birakcam artık reglma 3 gün var bakalım kısmet ....Biraz kafa sakinliği gerekiyor sanırım. Ben aylarca denedim özellikle yumurtlama günlerini bularak yaptım hep hüsran oldu. En son bu ayda deneyeceğim yoksa korunmaya başlayacağım dedim. Reglim bitti, bittikten tam 1 hafta sonra her gün yaptım.
Sonrasında araya ev satma ev taşıma ev alma yerleştirme muhabbeti girdi. Çok uğraştırıcı yoğun ağır bir aya girdim. Yani acaba hamile miyim diye düşünmeye hiç vaktim olmuyordu. O ay regl günümde regl olamayınca hamile olduğumu öğrendim. 9. haftada kaybettim.
Şuan 1 2 aydır korunmuyorum. kürtajdan 8 ay geçti tam. Reglim geçen ay 6 gün bu ayda 10 gün gecikti. Şuan hala regl olamıyorum. Sabır, başka diyebileceğim gerçekten birşey yok. İstediğin zaman değil ihtiyacın olduğu zaman oluyor. Ev taşıma, evliliğimde yaşadığım en saçma sebeplerden gerilmeleriin olduğu dönem hamile kaldım. Tüm sorunlarımı hallettim, evliliğimi düzelttim. Bebeği de kaybettim. Nasibi buymuş.
Biraz kafanızı dağıtın. Odaklanmayın hamile kalmaya
Biraz sakin kal kafanı dinle odaklanma. Zaman ver kendine ve vücuduna. Olması gerektiğinde sağlıkla olacaktır inşallahBende bu sitesi silcem artık bakmicam çünkü piskolojim bozuluyor her baktıkça yumurtalık tembelliği var 2 yıldır korunmuyorum ama hiç hamileik oluşmadı galiba zamana birakcam artık reglma 3 gün var bakalım kısmet ....
İnşallah canımBiraz sakin kal kafanı dinle odaklanma. Zaman ver kendine ve vücuduna. Olması gerektiğinde sağlıkla olacaktır inşallah
Yapıyorum canım her ilişkide ayağa kalkmadan yatıyorumİlişkiden sonra poponun altına yastık koyup bacaklarını da yarım saat kadar havada tutacaksın ki spermler yumurtaya ulaşabilsin ayrıca bende bir video vardı yabancı bir kadın doğum uzmanı anlatmıştı en kolay hamile kalma şeklini gösteriyordu bir kadın üzerinden.
Hiç bi yöntem denemedik evlendikten 15 gün sonra hamile kaldım olacağı varsa oluyor zatenKızlar hamile kalmak için hangi yöntemi denediniz ve hamilelik elde ettiniz
2 yıldır korunmuyorum fakat olmuyor rabbim analı babalı büyüsün inşallah banada dua eder misinHiç bi yöntem denemedik evlendikten 15 gün sonra hamile kaldım olacağı varsa oluyor zaten
İnşallah tez zamanda Rabbım kucagini doldursun doktora göründünüz mü hiç2 yıldır korunmuyorum fakat olmuyor rabbim analı babalı büyüsün inşallah banada dua eder misin
Merhaba kızlar bu alanda daha yeniyim ama hamile kalmak için uyguladığım yöntemi anlatmak istedim. Ben adetin 2. Gününden itibaren sabahları aç karnına hayit tohumunu rondadan gecirerek cektim ve birer çay kaşığı hayit tohumu ve bal karışımı yaparak 15 gün uyguladım her akşam 4 adet kuru incir yedim hayit tohumunu bıraktığım gün de havuç yemeye başladım ve 5 gün de havuç yedim tabi incir yemeyi hiç bırakmadım ayrıca ovilasyon gunleri sık ilişki ve yarım saat yatmaya dikkat ettim bunlarin sonucunda kimyasal gebelik yaşadım tek tüpüm tikali olmasına rağmen. Yani sonuç olarak kimyasal da olsa bu yöntemlerle hamile kalabildimKızlar hamile kalmak için hangi yöntemi denediniz ve hamilelik elde ettiniz
Sevişin. Gönülsüz ve görev icabı değil, aşkla sevişin.Kızlar hamile kalmak için hangi yöntemi denediniz ve hamilelik elde ettiniz
Evet yumurtalıklarımda tembellik varmışİnşallah tez zamanda Rabbım kucagini doldursun doktora göründünüz mü hiç
Bende hayıt tohumunu her sabah aç karnına kaynatıp içiyordum amaMerhaba kızlar bu alanda daha yeniyim ama hamile kalmak için uyguladığım yöntemi anlatmak istedim. Ben adetin 2. Gününden itibaren sabahları aç karnına hayit tohumunu rondadan gecirerek cektim ve birer çay kaşığı hayit tohumu ve bal karışımı yaparak 15 gün uyguladım her akşam 4 adet kuru incir yedim hayit tohumunu bıraktığım gün de havuç yemeye başladım ve 5 gün de havuç yedim tabi incir yemeyi hiç bırakmadım ayrıca ovilasyon gunleri sık ilişki ve yarım saat yatmaya dikkat ettim bunlarin sonucunda kimyasal gebelik yaşadım tek tüpüm tikali olmasına rağmen. Yani sonuç olarak kimyasal da olsa bu yöntemlerle hamile kalabildim
Bilmiyom ben bu dediklerimi yaptım belimin altına yastık koyup yarim saat bekledim her defasında. ama kimyasal oldu sonu üzdüBende hayıt tohumunu her sabah aç karnına kaynatıp içiyordum ama
Yine olmadı