- 29 Aralık 2014
- 3.010
- 2.826
- 133
- 39
Bende indireyim uygulamayı ozaman canımH history1985 niyetine başlıyorum
canım ben bazen tesbih çekiyorum bazen telefona zikirmatik indirdim ordan çekiyorum bazen kağıda yazıyorum nasıl istiyorsan sana hangisi kolay geliyorsa o şeklide yap herhangi bir zorunluluk yok
ismini vermek istemeyenler olabiliyor kuzum rumuzuna niyetlensek olmuyor mu Allah niyetimizi görüyorOkuduğumuz arkadaşların isimlerini bilelimde ona göre o niyetle başlayalım H history1985
yok canım ne kadar okursan kalan sayıdan düşüyoruz belirli bir zorunlu sayı yokPiXiEE canim ben kac tane aliyim belli bi sayi var mi?
yeni listemiz bu şekilde1. @Tubaa9533-okundu
2. H history1985 -okunuyor
3.Guli007
4. @NAVLEE
5. @Soonnn
6. @PiXiEE
7. @kahvecibaby
8. @fk99
9. @Aleyna0825
Görüyor kuzum da yinede iyi olur du diğer türlü neyse artık benim sıram geldiğinde ben ismimi verim öyle okuyalımismini vermek istemeyenler olabiliyor kuzum rumuzuna niyetlensek olmuyor mu Allah niyetimizi görüyor
200 tane de ben aliyim canim100 aldım 600 kaldı
aldıktan sonra kalanlarıda yazın kızlar son mesajdan takip ediyoruz ya hani kalan sayıları karışıklık olmasın200 tane de ben aliyim canim
Kalan 400 dü canım yukardaki arkadaş yazmamış sen 100 alınca kalan 300 oldu100 alıyorum 400 kaldı kızlar
Karışıyor yazmayınca ya rica ediyorum alan arkadaşlar yazarsa çok iyi olurKalan 400 dü canım yukardaki arkadaş yazmamış sen 100 alınca kalan 300 oldu
evet lütfen kızlar şu kadar okudum şu kadar kaldı şeklinde yazın lütfenKarışıyor yazmayınca ya rica ediyorum alan arkadaşlar yazarsa çok iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?