Canım sen la ilahe illallah katılacak mıydın200 aldım kalan 500
Şuan okumam gerekn başka dualar vr onlar bittikten katılırım. Yazarım size.Canım sen la ilahe illallah katılacak mıydın
Beni eklememişsin ?Merhaba arkadaşlar dünya dua üzerine kuruludur. Dua içimizdeki huzurun en büyük sebebi. Hep birlikte okuduğumuz dualarin gücünün daha fazla olduğunu düşünüyorum.tanimadiginiz birinin sizin için dua okuması ve tanımadığınız biri için dua okumak ise çok ayrı bir huzur. Dua gruplarindan ve diğer gruplardan tanıdığım arkadaşlarımı etiketliyorum katilirsaniz cok memnun olurum.
Hamile kalmak için bebeklerimizi tez zamanda kucagimiza almamız için hep birlikte Bismillah diyelim mı?
NAVLEE
@Nana
@Mavibirumut
@elefanteroxo
H history1985
Guli007
@Tambikedi
@TOBEORNOTTOBE1
@Umudumanne olmak
@memurhanim
Aklımda canım eklicem işlerim var biraz elim rahatlasın aklımda
Canım sıradaki arkadaşın 300 kalmıştı zaten sıradan gidiyoruz ustlerde yazıyor ne kadar kaldığı254yaptim 800 kaldi
6 daha okuyalım da bitsinCanım sıradaki arkadaşın 300 kalmıştı zaten sıradan gidiyoruz ustlerde yazıyor ne kadar kaldığı
Kime okunuyor ne kadar kaldı. Sanki karıştı birazCanım sıradaki arkadaşın 300 kalmıştı zaten sıradan gidiyoruz ustlerde yazıyor ne kadar kaldığı
Evet canım şu an sana başladık Allah dileğini kabul etsin inşallahBana mı okunuyor şuan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?