Hamile kalmak için meryem suresi

Ben de hamile kalmadan bir onceki ay meryem suresini okumustum. Bittikten hemen sonra adet gormeden hamile oldugumu ogrendim. Boyle seylere cok inanirdim ama ilk defa denedim. Ve oldu. Simdi allahin izniyle 7 8 hafta sonra kizim kucagimda.
Merabalar bn yeni üye oldum ve meryem suresini okumak istiyorum bnde ama kafama takilan bisey oldu bana cevap verirseniz çok sevinirim. Bu arada Rabbim sze bağışlasın çocuğunuzu

Bende 41gün 1bardak suya okudum meryem suresini esimle birlikte ictik(araya bi adet dönemim girdi tabi ama temizlenince hemen devam ettim). Ve bittikten sonra adetim gecikti ve test yaptım. Bugunde doktorda ilk defa gorduk kesemizi. Allahtan isteyince gercekten veriyo. Cok heyecanli biseymis Rabbim butun isteyenlere versin hayirlisiyla..

Amin cnm yaa isallah cumlemize bnde bugün basladimda da sen nasl yaptin.her gun bi bardak suya ufleyiptemi içtiniz esinle beraber..

Amin cnm yaa isallah cumlemizese bugün basladimda da sen nasl yaptin.her gun bi bardak suya ufleyiptemi içtiniz esinle beraber..
Rabbim gönlüne göre versin insallah. Evet hic aksatmadan hergün okudum 1bardak suya. Dini bi kitapta okumustum bunu tecrübe edilmis diye yaziyodu. Aslinda orda kadin icer yaziyo fakat ben esimede icirdim az bisey ☺ Bide zekeriyya a.s ın duası var Kur-an'da bi ayet. Onuda farz namazlardan sonra hep okudum. Cok içten yalvar iste ama hayırlı evlat de hep Rabbim gönlüne göre verir canim insallah. Hayirli haberlerini tez zamanda bekliyorum. Bide küçük bi tavsiye sakın sıkma kendini oluruna birak stres yaptikca olmuyo. Allaha birak

Amin insallah .allah razi olsun canm. Bnde esime iciriyorum tamm bakicam smdi netten onuda okurum herzaman hayrli evlat versin dye dua ediyorum rabbime.insallah verir .. Tavsiyelerin içinde teşekkür ederim..

Merhaba arkadaslar bende yaklasik 6 ay once falan tup bebeke baslamadan sureyi okumaya baslamistim tedavi surecinde de devam ettim ayriyeten suyada okumustum duayi neticesinde tedavide olsa hamile kaldim hem surenin gucune hemde tedaviye bagladim ama dusuk yaptik neyse 2.transfer denememde maalesef sureyi okumayi unuttum yada ihmal ettim sonuc ise negatif yani.kisacasi ben hamileligimi bi surenin gucune bagladim..nasip olursa eger yeniden okumaya baslayacagim bu ay,ve tedavide olacagim hayirlisiyla

Amibisrlah .allah razi olsun canm. Bnde esime iciriyorum tamm bakicam smdi netten onuda okurum herzaman hayrli evlat versin dye dua ediyorum rabbime.insallah verir .. Tavsiyelerin içinde teşekkür ederim..
Rica ederim canim. Rabbim gönlüne gore versn. Baska bisey takilirsa aklina elimden geldigince yardimci olurum insallah. Sende sonucu haber ver olurmu merak ederim ☺

Kesinlikle bu surenin bi hikmeti var gercekten. Düşük yapmana üzüldüm ama hayirlisi boyledir belkide biz bilemeyizki. Allah insallah bu sefer hayirlisiyla saglikla nasip eder.

Rica ederim canim. Rabbim gönlüne gore versn. Baska bisey takilirsa aklina elimden geldigince yardimci olurum insallah. Sende sonucu haber ver olurmu merak ederim ☺
Amin..inşallah. Canm zekeriya a.s duasini Türkçesinimi okudun

ocuğu olmayan kimseler;
Sabah namazından sonra 41 gün 41 defa “Yâ Samed Celle celalühü” zikri ve Âl-i İmran suresinin 38.Ayetini 41 defa okur.Sonra gecenin üçte birinde “Ya Samed celle celalühü” 313 defa çekilir. 41 gün bu dualar bir bala üflenir.
Erkerkve kadın Cuma günü işrakten sonra 2 rekat hayırlı çocuk namazı kılıp balı 41 gün yer.Ve yanı tertip 3 defa yapılırsa Allah’ın izniyle çocuk sahibi olunur denilir.....bende simdi bunu buldum kizlar

Hmm ilk defa duydum bunu bn

Hmm ilk defa duydum bunu bn
Ya aslinda gercek su kalpten istedinmi rabbinden. Olur hani yeterki iste inan olacağına blki zamani degildir.dedim hep kendimi oyle teselli ettim hc bi zamanda umidimi yitrmedim yitrmicemde... Dün basladim daha ve simdiden heyecan yapiyorum ve bu okumus oldugum meryem suresi. Sebep olursa allahin izniyle tabi kizim olursa adini meryem koymayi düşünüyoruz eşimle

Inac cok onemli bende meryem suresini cok inamarak ve icten okumustum ve hamile kalmistim ama o zmn birde soyle bir durum vardi 41 e tamamlayamamistim yarim kalmisti nasip olursa adetim bittikten sonra tekrar baslicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…