hamile misin acaba canımKızlar ben de yıllardır adet düzensizliği var geçen ay 15 gün civarında kullandım ve 24. gün adetim geldi bu ay kullanmadım bugün 38.günüm hala gelmedi
Yok düzensiz adetim 45 güne geldiği oluyor ama insaAllah hamileyimdirhamile misin acaba canım
hayırlsıyla inşallah canım bebek istiyor musunYok düzensiz adetim 45 güne geldiği oluyor ama insaAllah hamileyimdir
Evet çok istiyorum insaAllah hayırla sağlıcakla gelir bu ayhayırlsıyla inşallah canım bebek istiyor musun
inşallah canım hayırlısıyla olur test yap benceEvet çok istiyorum insaAllah hayırla sağlıcakla gelir bu ay
ben de bugün başladım canımKızlar bnde duydum forumdan bi arkdştn hatta alıcm sanırım bat gelsin bklyrm bildğm kadaryla hormonları düzenliyomş ve hamileliği kolaylaştryomuş
Ayy hadi inş güzel olur snn içinben de bugün başladım canım
inşallah hayırlısıyla canım uzun zamandır bekliyorum bebeğimiAyy hadi inş güzel olur snn için
Demekki zamanı var bnde hp öyle dyrm da insan hmn olsun istyo inş hpmz gzl haberler alrzinşallah hayırlısıyla canım uzun zamandır bekliyorum bebeğimi
evet ben 2.5 senedir bekliyorum canım sen ne kadardır bekliyorsunDemekki zamanı var bnde hp öyle dyrm da insan hmn olsun istyo inş hpmz gzl haberler alrz
7. Ay bu ay bnmde hiç korunmadık dha yani insan çok takıyo eşimde de ufak bi problem çıktı tedavi oldu bklyrz hala yokevet ben 2.5 senedir bekliyorum canım sen ne kadardır bekliyorsun
sıkma canını kuzum 2-3 aya kadar inşallah sevinirsin ben 2.5 yılı doldurdum eşimde de bende de sorun olmamasına rağmen zamanı gelmeden nasip olmuyor hayrlısı7. Ay bu ay bnmde hiç korunmadık dha yani insan çok takıyo eşimde de ufak bi problem çıktı tedavi oldu bklyrz hala yok
Aynn ztn ben bi kerekte nasıl hamile kalıyolar şaşıyorumsıkma canını kuzum 2-3 aya kadar inşallah sevinirsin ben 2.5 yılı doldurdum eşimde de bende de sorun olmamasına rağmen zamanı gelmeden nasip olmuyor hayrlısı
canım folik asit olarak folıdoce u kullanıyorum direk hapın adı ınofolıc mi kaç mg tok mu aç mı kullanıyorsun canımCanım folik asit olarak inofolici içmeni tavsiye ederim ama hayıt suyuyla ilgili bi bilgim yok
istemeyenin hemen oluyor ya da benim olur diyenlerin bilmiyorum nasip heraldeAynn ztn ben bi kerekte nasıl hamile kalıyolar şaşıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?