Hamile Kalmak İçin Mi Hayıt Suyu İçtiniz?

canım folik asit olarak folıdoce u kullanıyorum direk hapın adı ınofolıc mi kaç mg tok mu aç mı kullanıyorsun canım
Hap değil toz suya karıştırıyorsun sabah aç karnına akşam aç karnına içiyorsun..yumurta geliştirici ve çatlatmaya yardımcı

Hap değil toz suya karıştırıyorsun sabah aç karnına akşam aç karnına içiyorsun..yumurta geliştirici ve çatlatmaya yardımcı
hımm demek toz bu folik asitbittiğinde ondan alırım sanırım onu reçeteye yazmıyorlar demi

İstediğimz zmn alabiliyo muyz eczaneden klome fln illa doktor mu vermesi gerekiyo

klomen kist yapabiliyor canım onu kafana göre kullanma ben 3 kez kullandım
En korktuğum şey ztn kist fln çörekotu denedm onda da olabiliyomuş kestim hemen doktor verirdi heralde gerek olsa bnde bşy kullanmk istyrm bna vermedi hç bşy

En korktuğum şey ztn kist fln çörekotu denedm onda da olabiliyomuş kestim hemen doktor verirdi heralde gerek olsa bnde bşy kullanmk istyrm bna vermedi hç bşy
folik asite başla ama canım hamile kalmadan önce içmek gerek

Bna vermedi işte erkn dye mi vermedi acaba gdp eczaneden alabilir mym bi zararı yok mudr
hayır canım kullanman lazım zaten hamile kalmadan en az iki ay önce uzman tvden bak araştır istersen herhangi bir folik asit alabilirsin ınofolıc al reçeteye yazmıyorlar ama hamile kalmaya bile etkisi olanlar oldu arkadaşlardan ben de diğer ay alacağım dolik asitimi değiştireceğim 25 tl falan canım

Hadi ya kullnym bnde o zmn 4 gün kaldı bata hiç regl belirtisi yaşamyrm hamileykn de kullanılıyo dmi folik asit etkisi ne acaba yni yumurta destekleyici mi bn kesin değştrym doktorumu o zmn böyle olmick hiç yardımcı bile olmadı aksine akıntın var dyp fitil verdi o kdr herkes dyo şunu verdi bunu verdi

sağlık ocağındaki doktorum demişti ta bana ama bir kullanmadım bebek istediğim halde folik asit hamilelikte de 3 ay kullandırıyorlar vitamin içeriyor çocuğun sağlığı için folik asit eksikliğinden düşük yapan arkadaşlar da var canım kesinlikle kullanmak lazım

Hadi ya o zmn bnde başlym alym bi tane bklm çok sağol kuzum

bakma ben bu zamana kadar ihmal ettim istiyoruz ama çaba uygulamada eksik kalıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…