Hap değil toz suya karıştırıyorsun sabah aç karnına akşam aç karnına içiyorsun..yumurta geliştirici ve çatlatmaya yardımcıcanım folik asit olarak folıdoce u kullanıyorum direk hapın adı ınofolıc mi kaç mg tok mu aç mı kullanıyorsun canım
hımm demek toz bu folik asitbittiğinde ondan alırım sanırım onu reçeteye yazmıyorlar demiHap değil toz suya karıştırıyorsun sabah aç karnına akşam aç karnına içiyorsun..yumurta geliştirici ve çatlatmaya yardımcı
Yok özel alıyorsun 25 gibi bişi sanırım fiyatı ama doktoruna da sor mutlaka..hımm demek toz bu folik asitbittiğinde ondan alırım sanırım onu reçeteye yazmıyorlar demi
ÖYLE HAMİLE KALANLARI DUYDUM BU FOLİK ASİT SAYESİNDEYok özel alıyorsun 25 gibi bişi sanırım fiyatı ama doktoruna da sor mutlaka..
klomen kist yapabiliyor canım onu kafana göre kullanma ben 3 kez kullandımİstediğimz zmn alabiliyo muyz eczaneden klome fln illa doktor mu vermesi gerekiyo
En korktuğum şey ztn kist fln çörekotu denedm onda da olabiliyomuş kestim hemen doktor verirdi heralde gerek olsa bnde bşy kullanmk istyrm bna vermedi hç bşyklomen kist yapabiliyor canım onu kafana göre kullanma ben 3 kez kullandım
folik asite başla ama canım hamile kalmadan önce içmek gerekEn korktuğum şey ztn kist fln çörekotu denedm onda da olabiliyomuş kestim hemen doktor verirdi heralde gerek olsa bnde bşy kullanmk istyrm bna vermedi hç bşy
Bna vermedi işte erkn dye mi vermedi acaba gdp eczaneden alabilir mym bi zararı yok mudrfolik asite başla ama canım hamile kalmadan önce içmek gerek
hayır canım kullanman lazım zaten hamile kalmadan en az iki ay önce uzman tvden bak araştır istersen herhangi bir folik asit alabilirsin ınofolıc al reçeteye yazmıyorlar ama hamile kalmaya bile etkisi olanlar oldu arkadaşlardan ben de diğer ay alacağım dolik asitimi değiştireceğim 25 tl falan canımBna vermedi işte erkn dye mi vermedi acaba gdp eczaneden alabilir mym bi zararı yok mudr
Hadi ya kullnym bnde o zmn 4 gün kaldı bata hiç regl belirtisi yaşamyrm hamileykn de kullanılıyo dmi folik asit etkisi ne acaba yni yumurta destekleyici mi bn kesin değştrym doktorumu o zmn böyle olmick hiç yardımcı bile olmadı aksine akıntın var dyp fitil verdi o kdr herkes dyo şunu verdi bunu verdihayır canım kullanman lazım zaten hamile kalmadan en az iki ay önce uzman tvden bak araştır istersen herhangi bir folik asit alabilirsin ınofolıc al reçeteye yazmıyorlar ama hamile kalmaya bile etkisi olanlar oldu arkadaşlardan ben de diğer ay alacağım dolik asitimi değiştireceğim 25 tl falan canım
sağlık ocağındaki doktorum demişti ta bana ama bir kullanmadım bebek istediğim halde folik asit hamilelikte de 3 ay kullandırıyorlar vitamin içeriyor çocuğun sağlığı için folik asit eksikliğinden düşük yapan arkadaşlar da var canım kesinlikle kullanmak lazımHadi ya kullnym bnde o zmn 4 gün kaldı bata hiç regl belirtisi yaşamyrm hamileykn de kullanılıyo dmi folik asit etkisi ne acaba yni yumurta destekleyici mi bn kesin değştrym doktorumu o zmn böyle olmick hiç yardımcı bile olmadı aksine akıntın var dyp fitil verdi o kdr herkes dyo şunu verdi bunu verdi
Hadi ya o zmn bnde başlym alym bi tane bklm çok sağol kuzumsağlık ocağındaki doktorum demişti ta bana ama bir kullanmadım bebek istediğim halde folik asit hamilelikte de 3 ay kullandırıyorlar vitamin içeriyor çocuğun sağlığı için folik asit eksikliğinden düşük yapan arkadaşlar da var canım kesinlikle kullanmak lazım
al canım bugünden başla kullanmaya kullanımını da eczacıya sor kimi tok kullanıyor kimi aç canımHadi ya o zmn bnde başlym alym bi tane bklm çok sağol kuzum
Sorarm bklm eczaneye ona göre kullanrm aslında tekrar gtsem dyodum doktora ama geçsin regl sonra artıkal canım bugünden başla kullanmaya kullanımını da eczacıya sor kimi tok kullanıyor kimi aç canım
folik asite başla sonra git doktora canımSorarm bklm eczaneye ona göre kullanrm aslında tekrar gtsem dyodum doktora ama geçsin regl sonra artık
O da olabilir aslında hem bşka doktora gdym bklm gttğm doktorda çok ii ama nye ilgilnmedi anlamadım herşy yolunda ddi o kdrck :sfolik asite başla sonra git doktora canım
Her şey yolunda olsa bile folik asit şartO da olabilir aslında hem bşka doktora gdym bklm gttğm doktorda çok ii ama nye ilgilnmedi anlamadım herşy yolunda ddi o kdrck :s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?