Hamıle kalmak için ne onerirsizin polikisikover var lütfen pco sendromu olup hamıle nasıl kaldınız

Canım bak bu Fatmazell Fatmazell de ilk ovulasyon testi ile hamile kaldı pko idi bu işler nasip hem pko gebe kalımayacak bir rahatsızlıktır değildir şanstır ikiz gebeliklerin hemen hemen hepsi pko lardan olur yani vakti saati gelince oluyor ama dediğin gibi kilo kontrolü ve beslenme dikkat etmek lazım 💫
Aynen öyle .
Benim ablam pkolu
Hiç bir tedavi görmeden ikizlere gebe kaldı mesela
Üstelik korunurken

C life macun balık yağı kapsülü çörek otu yağı kapsülü d vitamini folik asit kullandım protein sebze ağırlıklı beslenmiştim kilo vermekte çok önemli bide regl olacam nasıl olsa diye ilişkiyi bırakmamak gerek bizde yumurtlamada geç olduğu için ben geç döllenme ile hamile kalmıştım dış gebelik oldu kaybettim ama malesef ki
Rabbim tekrar hayırlısıyla nasip etsin inşallah 🌸

Hamıle kalmak için ne onerirsizin polikisikover var lütfen pco sendromu olup hamıle nasıl kaldınız
İnostiol içerkli vitaminler al canım yumurta kalitesini etkiliyor bizlerde fazla yumurta olduğundan kalitesi düşük ne yazik ki arı sütü propolis karışımı keçi boynuzu özü pekmezi kullan adetten sonra yumurtlama masajı yap.dvit kullan Akdeniz usulu beslen ve yürüyüşde yap

Öncelikle pko olup da hamile kalamazsınız bunu bilin bende kalabilirim sanmıştım ama kalınmıyormuş bu hastalığın başlıca sebebi kilo biz zayıf olduğumuzu düşünsekte vücudumuz bi şekilde bize sinyal gönderiyo ben bu hastalığı daha yeni yendim yine tekrarlayabilir biliyorum bişeylerin bilincindeyim korkmayın öncelikle ben çok korkmuştum doktorum bana 3 ay kullanmam için doğum kontrol hapı verdi saati saatine içtim hiçbir gün bile atlamadım doktora gitmeden 4 kilo vermiştim 4 kilo da 3 aylık ilacım bittiğinde verdim 8 kilo toplamda bunun bana faydası oldu hem kistlerim geçti hemde kendimi daha iyi hissediyorum kilo vermem diye düşünme çok istersen başaramayacağın hiçbişey yok kendine inan insan kendi gibi olunca karşısındaki çok iyi anlıyo bende yapamam demiştim yaptım şimdi işimi allaha bıraktım elimden geleni yaptım çünkü biliyorumki allah geciktiriyorsa güzelleştiriyordur umarım sende iyileşirsin ben bu sorunu yaşayan herkese dua ediyorum inşallah çok yakın bi zamanda pkonun geçtiğini yazarsın sende burda 😊
Milleti korkutup bilmeden sacma sapan seyler anlatmayib bende pkoluyum suan ilac aliyorum tedavi ile hamile kalinabilir pko zorlastiriyor fakat engel degildir siz kendinizi bukadar negatiflestirirseniz hamile kalamazsniz tabikide kafada cikarcaksnz onu

Selam canim bikere buraya girmeyi birak burda mutlu hikayeler göremessn bende pkoluyum yeni tedavi görüyorum doktora görün ve doktor ne diyorsa onu yap doktorun sana duphaston ilacini yazarsa daha iyi olur eger adetlerin düzensiz ise cünkü hem düsük önleyici hemde adeti düzenler özellikle pkolu olan kadinlara filan veriyorlar ve kafadan cikar hamile kalma düsüncesni birak sana süpriz olsun bende senin gibi ayni durumdayim ve unutma tek degilsin evliligmin basinda ben kendimi yiyp bitirirdim niye böyleyim niye olmuyor cocuk acaba olcakmi niye adet olmadim filan filn kafan raht olck..

Benim kimseyi korkutmaya çalıştığım falan yok aksine hastalığın üzerine giderek nasıl iyileşebilineceğini söylemeye çalıştım insanın fikri neyse zikride o dur o sizin kötü düşünceniz

Benim kimseyi korkutmaya çalıştığım falan yok aksine hastalığın üzerine giderek nasıl iyileşebilineceğini söylemeye çalıştım insanın fikri neyse zikride o dur o sizin kötü düşünceniz
😂🤌 cok güzel tamam siz haklisniz

Canım bak bu Fatmazell Fatmazell de ilk ovulasyon testi ile hamile kaldı pko idi bu işler nasip hem pko gebe kalımayacak bir rahatsızlıktır değildir şanstır ikiz gebeliklerin hemen hemen hepsi pko lardan olur yani vakti saati gelince oluyor ama dediğin gibi kilo kontrolü ve beslenme dikkat etmek lazım 💫
Herşey tabikide nasip ama pko hastalarının önce kabullenmeleri gerekiyor bu durumu ben 3 yıllık evliyim ne zamanki kabullendim o zaman yendim bu hastalığı şuan tamamen temizlenmiş ben başka insanlara da yardım etmek babında yazdım zaten umarım hiçbir kadın böyle şeyler yaşamaz çünkü gerkeçten insanı hem bedenen hem de psikolojikmen çok etkiliyo kendimize inandığımız sürece heşeyin üstesinden gelebiliriz👍

Öncelikle pko olup da hamile kalamazsınız bunu bilin bende kalabilirim sanmıştım ama kalınmıyormuş bu hastalığın başlıca sebebi kilo biz zayıf olduğumuzu düşünsekte vücudumuz bi şekilde bize sinyal gönderiyo ben bu hastalığı daha yeni yendim yine tekrarlayabilir biliyorum bişeylerin bilincindeyim korkmayın öncelikle ben çok korkmuştum doktorum bana 3 ay kullanmam için doğum kontrol hapı verdi saati saatine içtim hiçbir gün bile atlamadım doktora gitmeden 4 kilo vermiştim 4 kilo da 3 aylık ilacım bittiğinde verdim 8 kilo toplamda bunun bana faydası oldu hem kistlerim geçti hemde kendimi daha iyi hissediyorum kilo vermem diye düşünme çok istersen başaramayacağın hiçbişey yok kendine inan insan kendi gibi olunca karşısındaki çok iyi anlıyo bende yapamam demiştim yaptım şimdi işimi allaha bıraktım elimden geleni yaptım çünkü biliyorumki allah geciktiriyorsa güzelleştiriyordur umarım sende iyileşirsin ben bu sorunu yaşayan herkese dua ediyorum inşallah çok yakın bi zamanda pkonun geçtiğini yazarsın sende burda 😊
Pko ile ilgili aşırı yanlış bilgilere sahipsiniz. Gebe kalması belki nispeten daha zor olsa da olur fakat pko geçen bir şey değil hatta hastalık değil sendrom. İnsanları yanlış bilgiye yönlendirmeden önce iyice öğrenmeniz daha iyi olur. Karşınızdaki nasıl bir ruh halinde bile bilmiyorsunuz.

Pko ile ilgili aşırı yanlış bilgilere sahipsiniz. Gebe kalması belki nispeten daha zor olsa da olur fakat pko geçen bir şey değil hatta hastalık değil sendrom. İnsanları yanlış bilgiye yönlendirmeden önce iyice öğrenmeniz daha iyi olur. Karşınızdaki nasıl bir

Geçen bişey ki geçtiğine de doktorumla tanık oldum, bişey yine olacak diye buna geçen bişey değil diyemezsiniz. Yanlış bilgi vermiyorum ayrıca eğer bilgilerim yanlış olsaydı güzel bi sonuç alamazdım. Beslenme düzenimi değiştirdim kilo verdim spor yaptım enfeksiyon olmamaya dikkat ettim çünkü çok hassas bi insanım soğan kürü kullandım soğandan nefret eden biri olarak onu içtim ayaklarımı sıcak tuttum çünkü insanın başına ne gelirse ayaklarından olduğunu düşünüyorum enfeksiyon sebebi olabiliyomuş bence ben iyileşmişsem herkes yapabilir çünkü ben çok önemsememiştim 3 ay doğum kontrol hapı kullandım doktorum verdi tek yumurtalığımda vardı benim umarım bunu yaşayan bütün kadınlar bu durumdan kurtulur dua ederken hepiniz için ediyorum sizde edin lütfen dua kaderi değiştirirmiş hepimizin kaderi güzel olsun 🥰

Birincisi pko bir hastalık degildir sendromdur ve ilaçla geçti bitti gitti gibi bir kavram yoktur. Bu konu üzerine hocaların da birçok makalesi mevcuttur. Sendrom kaynaklı bir hormonal hatta genetik ve doğuştan gelebilen bir dengesizliktir. Saglikli Beslenme ve sağlıklı yaşam biçimi bu sendroma sahip kadınların baş kurtarıcısıdır. PKO olup hamile kalınmaz gibi asla bir kavram, bir açıklama yoktur. Siz pko olup hamile kalmamış olabilirsiniz. Çünkü hamile kalmanıza esas engel pko değil başka bir sebeptir. Belkide doktorunuz sizi yanlış yönlerdi pko olduğunuzu sandı. Yoksa 3 ay ilac kullan sonra hop pko kaybolsun öyle bir dünya yok.

Birincisi pko bir hastalık degildir sendromdur ve ilaçla geçti bitti gitti gibi bir kavram yoktur. Bu konu üzerine hocaların da birçok makalesi mevcuttur. Sendrom kaynaklı bir hormonal hatta genetik ve doğuştan gelebilen bir dengesizliktir. Saglikli Beslenme ve sağlıklı yaşam biçimi bu sendroma sahip kadınların baş kurtarıcısıdır. PKO olup hamile kalınmaz gibi asla bir kavram, bir açıklama yoktur. Siz pko olup hamile kalmamış olabilirsiniz. Çünkü hamile kalmanıza esas engel pko değil başka bir sebeptir. Belkide doktorunuz sizi yanlış yönlerdi pko olduğunuzu sandı. Yoksa 3 ay ilac kullan sonra hop pko kaybolsun öyle bir dünya yok.
3 ay ilaç kullandım ve geçti öyle bi dünya varmış demekki 😂 doğuştan olsaydı eğer ergenlik döneminden taki evlenene kadar düzenli regl olmazdım ben ne zamanki kilo almaya baladım o zaman düzenim bozuldu benim ablamda tıpkı benim gibi evlendiğinde istemedi ilk sonrasında da kilo aldı o zaman çocuk sahibi olamadı pko olduğu halde hamile kaldı şuanda 1 yaşında yegenim var ben inanıyorum geçtiğine nasılki bir hastalık başlar iyileşirde insan derdi veren derman da verir

Pko ile ilgili aşırı yanlış bilgilere sahipsiniz. Gebe kalması belki nispeten daha zor olsa da olur fakat pko geçen bir şey değil hatta hastalık değil sendrom. İnsanları yanlış bilgiye yönlendirmeden önce iyice öğrenmeniz daha iyi olur. Karşınızdaki nasıl bir ruh halinde bile bilmiyorsunuz.
Pco ve pcos ayrı şeyler biri hormonal bozukluk diğeri biri ise ultrason görüntüsü inci taneleri gibi dizilmiş içi dolu sıvılar var, PCO dediğiniz gibi hastalık değil sendrom bu genetik olarak taşınıyor kuşaklardan daha bebekken Rabbim herkese nasip etsin inşallah hayırlı haberler almayi ikiz ikiz inşallah :)

Back
X