Öncelikle pko olup da hamile kalamazsınız bunu bilin bende kalabilirim sanmıştım ama kalınmıyormuş bu hastalığın başlıca sebebi kilo biz zayıf olduğumuzu düşünsekte vücudumuz bi şekilde bize sinyal gönderiyo ben bu hastalığı daha yeni yendim yine tekrarlayabilir biliyorum bişeylerin bilincindeyim korkmayın öncelikle ben çok korkmuştum doktorum bana 3 ay kullanmam için doğum kontrol hapı verdi saati saatine içtim hiçbir gün bile atlamadım doktora gitmeden 4 kilo vermiştim 4 kilo da 3 aylık ilacım bittiğinde verdim 8 kilo toplamda bunun bana faydası oldu hem kistlerim geçti hemde kendimi daha iyi hissediyorum kilo vermem diye düşünme çok istersen başaramayacağın hiçbişey yok kendine inan insan kendi gibi olunca karşısındaki çok iyi anlıyo bende yapamam demiştim yaptım şimdi işimi allaha bıraktım elimden geleni yaptım çünkü biliyorumki allah geciktiriyorsa güzelleştiriyordur umarım sende iyileşirsin ben bu sorunu yaşayan herkese dua ediyorum inşallah çok yakın bi zamanda pkonun geçtiğini yazarsın sende burda