Gebeliğe Hazırlık Hamile kalmak için ne yapmalıyim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Sibe66341

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2021
10
5
6
26
Hamile kalmak için sütun buharına oturmak die bişey varmış ne zaman oturmam lazım ve ilişkiye ne zaman girilmesi gerek yardımcı olur musunuz lütfen ?

Hamile kalmak için sütun buharına oturmak die bişey varmış ne zaman oturmam lazım ve ilişkiye ne zaman girilmesi gerek yardımcı olur musunuz lütfen ?
İlk defa duydum hayatimda

Doktora gittiniz mi ? Sen hormon testi rahim filmi çekildin mi ? Eşin sperm testi verdi mi ? Doktor kontrolünde yumurtlama takibi yaptın mı ? Ovulasyon testi kullandın mi ? Ne sıkıntıniz var ? İlişkiniz düzenli mi?

Doktora gittiniz mi ? Sen hormon testi rahim filmi çekildin mi ? Eşin sperm testi verdi mi ? Doktor kontrolünde yumurtlama takibi yaptın mı ? Ovulasyon testi kullandın mi ? Ne sıkıntıniz var ? İlişkiniz düzenli mi?
Evet gittim hormanlarimda sanırım problem var tüp bebek önerdi bende bu tarz şeyleri yapayım diorum maddi durum biraz skntili o yüzden sizden bilgi istedim

Evet gittim hormanlarimda sanırım problem var tüp bebek önerdi bende bu tarz şeyleri yapayım diorum maddi durum biraz skntili o yüzden sizden bilgi istedim
Yaşlı bı teyze ebeyim ben diye kandırarak teyzeme yapmıştı bunu yıllar önce evet süt buharı iltihap alır gibi şeyler duydum fakat işe yaradı mı tabiki hayır onunda maddi sıkıntısı vardı doktora gitmişti fakat tedaviyi uygulayamamisti o zamanlar halbuki bir klomen benzeri ilaç ve çatlama iğnesi idi o yaşlı teyze çok şeyler yaptı teyzeme olur diye kaynar süte oturttu bilmem ne bilmem ne bence sizde inanmayın anlıyorum durumunuzu denedi teyzem ama olmadı tekrar doktora gitti ve iğne ile hamile kaldı çok istiyorsanız ailenize danışın maddi destek olurlar illaki veya biraz birikim yapmaya çalışın zor hepimiz geçiyoruz bu süreçten inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın ve sağlıkla kucağına alırsın ve sana tavsiyem canım tek doktora bağlı kalma bir çok insan var direk tüp bebek denilip dediğim gibi sadece iğne ile hamile kalan Hz Meryem hikayesini biliyosundur erkeksiz hamile kaldı Rabbimin mucizesi bol herşey zamanını bekliyor sadece daha önce tedavi gördün mü peki klomen femara çatlama iğnesi rahim filmi aşılama vs gibi çünkü en son tüp bebek

Kizlar homon seviyerlerinden anlayablar bakabilirmi rica etsemm
Lh : 5.67
Fsh :8.38
Tsh : 1.89
Estradiol : 37.68
Prolaktin :28.4

Allah akıl fikir versin inşallah yazık.
Beynimizi kullanalım hanımlar
Beynimiz orada boşuna mı var
Böyle cevaplar vermeseniz keşke herkes bı çare arayışında evet yanlış bir durum fakat olumsuz yorum sadece postun sahibini üzer herkes burda birbirine destek olmak için var Hanımlar unutmayalim herkes evlat hasreti çekiyor

Böyle şeylere inanmaları benim suçum değil. Gelecek yorumlara da hazır olmaları gerekir. Doktora gittim tüp bebek önerdi diyip sütten çare aramayla herkes dalga geçer. Öyle bir şey olsa biz de tüp bebek yapmazdık hatta dünyada tüp bebek tedavisi diye bir şey olmazdı

Tşk ederim bilgilendirdiginiz için bı çok doktora gittim Kayseri'ye Konya'ya Yozgat'ta falan gttm hepsi aynı diolar annemde Dior kaynanamda Dior eşimin halası da aynı sklde kabağa oturalım dio o yüzden int araştırdım bı yerde gördüm hamile kalanlarda varmış bilmiyorum deneyim diorum ama siz büyüklerimin düşünceleri her zmn onmli benim için Allah'ım inşallah ahyirli evlat verir herkese inşallah

Dua
dua edin birde Meryem suresini okuyun çokça

Sorun o değil sorun çaresizliğin icinde çare aramak ben sizi suçlamıyorum elbet ama insanların fikrinede saygı duymak gerek

Sıkıntı eşinizden mi kaynaklı sizden mi ? Bazı durumlarda tup bebek son çare oluyor malesef insallah en kısa zamanda hamile kalırsınız. Evet şifanın nerden geleceği belli olmaz diye bir çok şey duyup uygulamaya çalışıyoruz ama bazen ise yaramıyor daha çok kötü oluyor kas yapalım derken göz çıkartmamak gerek öyle şeylere bel bağlamayın herkesin bünyesi bir değil malesef

Umut her zaman var canım hiç üzme kendini

Ovulasyon testi kullandınız mı?
Çok yararlı size bir sayfa önereceğim yumurtlama masajı felan da var olur mu?

Haklısınız eşim test vermedi ama doktor bnde buldu yumurtaliklarim küçükmüş aşılama falan lazım ddi o yüzden onerdi

Teşekkür ederim güzel yorumunuz için ama anlamayanlar var Allah'ım onlari bnmde yerime koymasın inşallah acı çekmezler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…