Gebeliğe Hazırlık Hamile kalmak için ne yapmalıyim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yazık olan bana mı şuan sana açıyorum bunu bana yazdinda inşallah bnm durumda siz olmassiniz gerçekten seviyesiz olduğunuza acidim
Sana dua ettim akıl fikir versin diye ama sende onu idrak edecek akıl da yok.
Senin seviyende ve durumunda olsaydım şuan sütün buharında oturuyor olurdum neyseki allah akıl fikir vermiş bana.

Yapmayın lütfen Ortaçağ da yaşamıyoruz konu sahibi gerçeklerle yüzleşsin ve çareyi tıpta arasın. Bilim için ömrünü çürüten insanlar varken hala kabağa oturmayı düşünen insanı olumlayamam kusura bakmayın. Mucizelere inanın diyip hz. Meryem örneği vermek de buna dahil.

Senin seviyende ve durumunda olsaydım şuan sütün buharında oturuyor olurdum neyseki allah akıl fikir vermiş bana.
Gerçekten şuan bunu mu tartiscaz burda bı durum var ve cddi bı mesele olduğunu benden daha iyi bilemezsin çok şükür aklımda var fikrimde var insanlardan yardım istemek akılsız bı davranış olduğunu düşünmüyorum herkesin düşüncesi farklı insanlara saygı duymalisiniz bana dua etmenize de gerek yok tşk ederim

Aslında birçok şey denilebilir sizin bu yazınıza ama diyeceğim tek şey Allah hidayet versin

Ne kadar tatlisin sana yapilan kaba yorumlari göz ardi ediyorsun dilerim allahtan saglikli bir bebegin olur

Arkadaş biraz sert anlatmış ama aslında söyledikleri doğru
Süte, kabağa oturarak çocuk sahibi olmayı beklemek pek mantıklı değil
Çocuk istemenizi, kendinizi çaresiz hissetmenizi anlıyorun
Aynılarını ben de yaşadım
Ama çareyi tıpta arayın lütfen
Gerekirse doktorunuza danışın
Maddi durumunuzub tüp bebeğe uygun olmadığını söyleyin ve alternatifler sorun

Yani bi zararı var mı yok mu bilmiyorum ama süt buharına oturdum başıma bu geldi demeye de utanırım sanırım doktora gitmem gerekse

Hamile kalmak için sütun buharına oturmak die bişey varmış ne zaman oturmam lazım ve ilişkiye ne zaman girilmesi gerek yardımcı olur musunuz lütfen ?
Benim hidrosalpenks vardı sağ tüpümde. Doktor ameliyatla tüpü kapatmaları gerektiğini söyledi. O ay bir umutla reglin 5. ve 6. günü Süt maydonoz buharı yaptım. Sonrasında da ilişki oldu ve doktora bu olayın takibindeki adette gittiğimde artık hidrosalpenksim yoktu.
Şunu belirtmem gerekir ki, süt buharından sonraki adette sanki bardaktan boşanırcasına bir regl dönemi yaşadım ilk olduğumda.
Ve bir daha hiç tekrarlamadı tıkanıklık hatta üstüne kimyasal da olsa bir gebelik geçirdim bile.
Kimi insana saçma geliyor olabilir ama umut fakirin ekmeği demişler, ben bu şekilde sonuç almıştım inşallah siz de alırsınız.

İnşallah abla şuan ovulasyon testi kullanıyorum da Allah'ım nasip ederse inşallah onu da yaparim

Gereksiz veya saçma bulduysan yorum yazma o zaman engelle kullanıcıyı. İşsizliğinizi insanları mutsuz etmeye harcamanıza üzüldüm. Fesatlığınızı içinizde yaşayın. Madem çok bilgilisin güzel bir dille bilgilerini çaresiz insanlarla paylaş.

Neye yorum yapacağıma da sen karar verme istersen he?

Beynimizi kullanalım hanımlar
Beynimiz orada boşuna mı var
Allah bağışlasın inşallah sağlıkla kucağına almak nasip olur bebişin ama insanlar heryerden çare arıyorlar belki bu yollardan geçtin belki geçmedin bilmiyorum ama dua etmen yeterli kibarca beyinsiz diyeceğine..

Beyinsiz demedim doğru okuyunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…