hamile kalmak icin ne yaptiniz neler yapiyorsunuz?

Beyazask25

Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2015
525
256
23
Kizlar kurtajdan beri hamile kalmaya calisiyorum kalamadim hala siz neler yaptipta hamile kaldiniz veya neler yapiyorsunuz bende evlat sahibi olmak istiyorum allah istiyen herkese nasip etsin insallah

hormon testlerimin ardından tsh için tedaviye başladım 2ay oldu ama hala hamile kalamadım bu ay da hayıt otu içtim ama pazartesi adet tarihim korkuyorum

insallah adet olmazsin cnm dualarim seninle rabbim ins evlat sahibi olmayi sana da bana da nasip eder.. hayit otu nedir ne zamandir hamile kalmaya calisiyorsun

insallah adet olmazsin cnm dualarim seninle rabbim ins evlat sahibi olmayi sana da bana da nasip eder.. hayit otu nedir ne zamandir hamile kalmaya calisiyorsun
amiiin canım inşallah sen de ben de isteyen herkes hamile kalır biran önce. 18aydır istiyoruz ama olmadı tsh değerim sinirların içinde doktor sorun yok diyor ama olmuyor hayıt tohumunu burdan ve çevremden duydum canım hormonları dengeliyormus kadınlar için mucize diyorlar aktarlarda satılıyor demleyip içiyorum acı ama katlanıyor insan sen neden kürtaj oldun canım yani değerlerin normal miydi hormonal değerlerin

valla canim benim hormonal degerime bakilmadi bence iki kez hamilelik yasadim ilki kendiliginden düştü ikincii kurtaj gerekti ve kan alindi sebebine bakildi kan pihtilasmam varmis yani tekrar hamile kalirsam 9 ay boyunca iğne kulanacam kan sulandirici.. Ve 10 aydir hamile kalamadim hala gecen sene 7.ayda kurtaj olmustum iki ay korundum ve ozamandir da deniyoruz tutmadi daha malesef. Bir birimize dua edelim rabbimin yaninda bebek cok isterse verir vermezse yine ckk şükür baska seylerle imtihan etmesin

canım kaç sene oldu kürtaj olalı benimde 1 sene oldu kürtaj olalı ama malesef hamile kalamadım. her yolu denedim 1 aşılama oldu sonuç negatif

amiin canım dualarımda sana da yer vericem inşallah en hayırlı zamanda biz de bebeğimize hamile oluruz ya düşük sebebi olarak tsh görebiliyor doktorlar benm doktorum tsh yüksekken hamile kalma dedi bu sebepten acaba senin tsh değerin kaç

canım kaç sene oldu kürtaj olalı benimde 1 sene oldu kürtaj olalı ama malesef hamile kalamadım. her yolu denedim 1 aşılama oldu sonuç negatif
cnm tam 8 aydir korunmuyorum 10 ay oncede kurtaj oldum. Kurtaj oldugun bebegin kendiliginden mi olmustu o da mi aşılamaydi

allah razi olsn cnm valla bilmiyorum kac bu ay da eger hamile degilsem tekrardan doktora gidecem bütün kontrolleri yapsın ne zaman gitsem her defasinda acele etme olur diyor sinir oluyorum

allah razi olsn cnm valla bilmiyorum kac bu ay da eger hamile degilsem tekrardan doktora gidecem bütün kontrolleri yapsın ne zaman gitsem her defasinda acele etme olur diyor sinir oluyorum
ben de çok sinir oluyorum o kelimeye halbuki biz doktorlara göre acele ediyoruz bize göre normal :)

ayni durumdayiz desene bende tekrar hamile kalamamaktan korkuyorum etrafta arkadaslarim hamile cok üzülüyorum yani onlar icin seviniyorum tabi ama ne bilim üzülüyorum iste
valla insan çok üzülüyor yaşasa şimdiye 12 aylık olcaktı rabbim yardım etsin isteyen herkese.Tüp bebek dedi benim doktor bi aşılama yapalım olmazsa tüp bebek

valla insan çok üzülüyor yaşasa şimdiye 12 aylık olcaktı rabbim yardım etsin isteyen herkese.Tüp bebek dedi benim doktor bi aşılama yapalım olmazsa tüp bebek
sen neden tekrar normal yolla hamile kalamıyorsun ki kalmissin bir kez neden tüp bebek benim doktorda belle zamanla olur diyor iki kez oldu 3.de olur diyor

Bende meryem süresini okuyorum. Hepimizin adına sadece kendime değil İnşaallah Rabbim en yakın zamanda hepimize nasip eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…