- 23 Aralık 2015
- 525
- 256
- 23
- Konu Sahibi Beyazask25
-
amiiin canım inşallah sen de ben de isteyen herkes hamile kalır biran önce. 18aydır istiyoruz ama olmadı tsh değerim sinirların içinde doktor sorun yok diyor ama olmuyorinsallah adet olmazsin cnm dualarim seninle rabbim ins evlat sahibi olmayi sana da bana da nasip eder.. hayit otu nedir ne zamandir hamile kalmaya calisiyorsun
valla canim benim hormonal degerime bakilmadi bence iki kez hamilelik yasadim ilki kendiliginden düştü ikincii kurtaj gerekti ve kan alindi sebebine bakildi kan pihtilasmam varmis yani tekrar hamile kalirsam 9 ay boyunca iğne kulanacam kan sulandirici.. Ve 10 aydir hamile kalamadim hala gecen sene 7.ayda kurtaj olmustum iki ay korundum ve ozamandir da deniyoruz tutmadi daha malesef. Bir birimize dua edelim rabbimin yaninda bebek cok isterse verir vermezse yine ckk şükür baska seylerle imtihan etmesinamiiin canım inşallah sen de ben de isteyen herkes hamile kalır biran önce. 18aydır istiyoruz ama olmadı tsh değerim sinirların içinde doktor sorun yok diyor ama olmuyorhayıt tohumunu burdan ve çevremden duydum canım hormonları dengeliyormus kadınlar için mucize diyorlar aktarlarda satılıyor demleyip içiyorum acı ama katlanıyor insan sen neden kürtaj oldun canım yani değerlerin normal miydi hormonal değerlerin
amiin canım dualarımda sana da yer vericem inşallah en hayırlı zamanda biz de bebeğimize hamile oluruz ya düşük sebebi olarak tsh görebiliyor doktorlar benm doktorum tsh yüksekken hamile kalma dedi bu sebepten acaba senin tsh değerin kaçvalla canim benim hormonal degerime bakilmadi bence iki kez hamilelik yasadim ilki kendiliginden düştü ikincii kurtaj gerekti ve kan alindi sebebine bakildi kan pihtilasmam varmis yani tekrar hamile kalirsam 9 ay boyunca iğne kulanacam kan sulandirici.. Ve 10 aydir hamile kalamadim hala gecen sene 7.ayda kurtaj olmustum iki ay korundum ve ozamandir da deniyoruz tutmadi daha malesef. Bir birimize dua edelim rabbimin yaninda bebek cok isterse verir vermezse yine ckk şükür baska seylerle imtihan etmesin
cnm tam 8 aydir korunmuyorum 10 ay oncede kurtaj oldum. Kurtaj oldugun bebegin kendiliginden mi olmustu o da mi aşılamaydicanım kaç sene oldu kürtaj olalı benimde 1 sene oldu kürtaj olalı ama malesef hamile kalamadım. her yolu denedim 1 aşılama oldu sonuç negatif
kendiliğinden hamile kalmıştım canım malesef kürtajdan sonra hamile kalmak zor oluyorcnm tam 8 aydir korunmuyorum 10 ay oncede kurtaj oldum. Kurtaj oldugun bebegin kendiliginden mi olmustu o da mi aşılamaydi
allah razi olsn cnm valla bilmiyorum kac bu ay da eger hamile degilsem tekrardan doktora gidecem bütün kontrolleri yapsın ne zaman gitsem her defasinda acele etme olur diyor sinir oluyorumamiin canım dualarımda sana da yer vericem inşallah en hayırlı zamanda biz de bebeğimize hamile oluruz ya düşük sebebi olarak tsh görebiliyor doktorlar benm doktorum tsh yüksekken hamile kalma dedi bu sebepten acaba senin tsh değerin kaç
ben de çok sinir oluyorum o kelimeye halbuki biz doktorlara göre acele ediyoruz bize göre normal :)allah razi olsn cnm valla bilmiyorum kac bu ay da eger hamile degilsem tekrardan doktora gidecem bütün kontrolleri yapsın ne zaman gitsem her defasinda acele etme olur diyor sinir oluyorum
ayni durumdayiz desenekendiliğinden hamile kalmıştım canım malesef kürtajdan sonra hamile kalmak zor oluyor
valla insan çok üzülüyor yaşasa şimdiye 12 aylık olcaktı rabbim yardım etsin isteyen herkese.Tüp bebek dedi benim doktor bi aşılama yapalım olmazsa tüp bebekayni durumdayiz desenebende tekrar hamile kalamamaktan korkuyorum etrafta arkadaslarim hamile cok üzülüyorum yani onlar icin seviniyorum tabi ama ne bilim üzülüyorum iste
valla bence hic acele etmiyoruz yas geldi geçiyor:)))ben de çok sinir oluyorum o kelimeye halbuki biz doktorlara göre acele ediyoruz bize göre normal :)
sen neden tekrar normal yolla hamile kalamıyorsun ki kalmissin bir kez neden tüp bebek benim doktorda belle zamanla olur diyor iki kez oldu 3.de olur diyorvalla insan çok üzülüyor yaşasa şimdiye 12 aylık olcaktı rabbim yardım etsin isteyen herkese.Tüp bebek dedi benim doktor bi aşılama yapalım olmazsa tüp bebek
Allah razı olsun canım amiinn cümlemizeBende meryem süresini okuyorum. Hepimizin adına sadece kendime değil İnşaallah Rabbim en yakın zamanda hepimize nasip eder.
AminnnAllah razı olsun canım amiinn cümlemize
allah razi olsun allah kabul etsin insallahBende meryem süresini okuyorum. Hepimizin adına sadece kendime değil İnşaallah Rabbim en yakın zamanda hepimize nasip eder.
Amin cümlemizden kardeşim..allah razi olsun allah kabul etsin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?