Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm kansizlik ve demor eksikliginde bebis tutunamio ondandir senin. kan ilaclari var kullaniomusun ??? hepimiz yapiorz stres malesef tek degilsin yanj. dua oku bol bol sakinlersin birazEvet baktirdim.sadece kansızlık ve demir eksikliği var.bilmiyorum ya çok takıyorum bir De adet düzensizliğim yok çok şükür ama bu ay gecikince çok heveslendim. Nasıl Yenicem bu stresi bilmiyorum
insallah kalirsin hamis. NOOO STRESEvet canm kullanıyorum.
cnm artik bi beklentim kalmadi acikcasi ne olacaksa olsun keyfi bilir aman basima agrilar girdi bak gene uyayamiorm dusuncelerden inceldigi yerden kopsun napiyim ayMinesuu canim once biraz moral bozuklugu yasamissin ama gördüğüm kadarıyla kara bulutlar dağılmış :) sevindim canim öyle hemen yilmak yok kocana yumurtlama gününü belli ederek girme ilişkiye herşey doğaçlama zevkine olsun emin ol esinin stresi de azalacak bebisi stres cook etkiliyor en rahat olup kafaya takmadiginiz ay gelecek bebisler bu söylediğim tecrübe ile sabittir :)
Annesiym canim gün aşırı demek birgün iliski var birgün yok demek oluyor tatlım :))
kizzz ne yapti desene bastan anlatt hadiii bekliommKızlar kocamin ağzı kulaklarindacocuga isim ariyor sanki cinsiyeti belli gibi. Eli ayagina dolanmis sekilde. 10 saniye önce yaptigini unutuyor. Soyledigimi duymuyor. Dünya dan kopmus durumda suan
![]()
Herşeyi zamana bırakıp hayatını normal devam edip hiç beklemediği an hamile kalab çok örnek var zaten en güzeli istr ben basaramiyorun InsAllah sen başarırsincnm artik bi beklentim kalmadi acikcasi ne olacaksa olsun keyfi bilir aman basima agrilar girdi bak gene uyayamiorm dusuncelerden inceldigi yerden kopsun napiyim ay![]()
Ay Maşallah canım ya şaşkın koccişler nolcak :O bende eşime o müjdeyi versem adam fırlatırKızlar kocamin ağzı kulaklarindacocuga isim ariyor sanki cinsiyeti belli gibi. Eli ayagina dolanmis sekilde. 10 saniye önce yaptigini unutuyor. Soyledigimi duymuyor. Dünya dan kopmus durumda suan
![]()
canım 7 aralıkmerve_mm canım senin bat ne zamandı.. not edicem..
tamam canımm eklicem senidee...canım 7 aralık
Öğleden sonra alıcam güZelim valla bende merak içindeyimgünaydınnnAnnesiym
MissMervee
1cicek3bocek
MissMervee testin sonucunu ne zman alacaksın merak içindeyiz..
1cicek3bocek iyi yapmışsın.. sonucu bekliyoruz...